Facebook Pixel Μοιράζουν υποσχέσεις!
| 2012-05-04 11:14:00

Μοιράζουν υποσχέσεις!

Μοιράζουν υποσχέσεις!

Εχουν ξαμοληθεί οι κατά τόπους "Μαυρογυαλούροι"! Και δίνουν τα ρέστα τους για να εξασφαλίσουν μία θέση στον ...κολοφώνα της ύπαρξής τους: Στο ένδοξο Σώμα των Ελλήνων βουλευτών! Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Οσο πλησιάζει η ώρα της κρίσης και όσο βλέπουν πως τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα, επιστρατεύουν κλασικές μεθόδους για να υφαρπάξουν την ψήφο του αγανακτισμένου πολίτη.

Ο ποδοσφαιρικός χώρος είναι από αυτούς που υφίσταται έντονα τις τελευταίες ημέρες αυτή την αηδιαστική (πολιτικά) επίθεση κατανόησης και φιλίας. Πλησιάζουν τις ομάδες που έχουν προβλήματα (που σχεδόν όλες έχουν) και τάζουν ό,τι μπορεί να κατεβάσει ο νους ενός απελπισμένου πολιτικάντη. Υποσχέσεις που συγκριτικά δεν απέχουν και πολύ από το επίπεδο σοβαρότητας του... «θάλασσα στα Τρίκαλα και τρένο στην Κρήτη»!

Τάζουν πράγματα που απλά δεν γίνονται. Και το ξέρουν πως δεν γίνονται. Απλώς δουλεύουν τον κόσμο. Κάτι που είναι αισχρό! Πλησίασαν τον ΠΑΟΚ και υπόσχονται... ρύθμιση των χρεών του! Πλησίασαν τον Παναιτωλικό και υποσχέθηκαν ότι του χρόνου θα παίζει πάλι στη μεγάλη κατηγορία! Πλησίασαν την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου και τους έταξαν πως αμέσως μετά τις εκλογές -αν όλα πάνε καλά στην κάλπη φυσικά...- παίρνουν πιστοποιητικό και αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία!!!

Και άλλα πολλά τέτοια όμορφα. Μα, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη τους πιστεύουν; Δυστυχώς ναι, υπάρχουν. Υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται να τους εμπαίζουν τόσο αισχρά. Ανθρωποι που καταφεύγουν στο εμπόριο ελπίδας αυτών που τους έχουν τσακίσει ως πολίτες. Είναι τόσο λυπηρό...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags