Facebook Pixel Ο Mike Matusow αποκαλύπτεται!
| 2012-05-05 17:27:00

Ο Mike Matusow αποκαλύπτεται!

Ο Mike Matusow αποκαλύπτεται!

Ο γνωστός επαγγελματίας παίκτης πόκερ, Mike Matusow, είναι πάντα απολαυστικός στα τραπέζια του πόκερ και στις συνεντεύξεις τους, ωστόσο σε μία που παραχώρησε πρόσφατα, μας αποκάλυψε πως δεν απολαμβάνει και τόσο το παρόν.

Ο Matusow ήταν χρόνια στην ομάδα του Full Tilt Poker και έπαιρνε λεφτά από το συμβόλαιό του. Το κλείσιμο της εταιρίας, τον οδήγησε και πάλι στα τραπέζια ώστε να βγάζει από εκεί 100% το εισόδημα του, κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε, «Έχασα $185,000 στο Full Tilt Poker αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Που έχασα το συμβόλαιό μου με το Full Tilt ήταν το χειρότερο.

Ένιωθα πως ήμουν τακτοποιημένος για μια ζωή, με μία επιταγή να έρχεται κάθε μήνα στο σπίτι μου, και μου ήταν πολύ σκληρό και στην σκέψη και μόνο να βγαίνω και να παίζω πόκερ για το εισόδημά μου.»

 

Ο “The Mouth”, είναι το παρατσούκλι του Matusow, αποκάλυψε επίσης πως παίζει πλέον στο San Diego πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ παραδέχεται πως το παιχνίδι έχει δυσκολέψει πάρα πολύ.

«Τώρα παίζω στο San Diego αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι επαγγελματίες έχουν μάθει σε όλους ως να παίζουν.

Μεταξύ Νοέμβρη-Μάρτη είχα κερδίσει περίπου $125,000 και ήμουν εντάξει αλλά πάντα θα έχουμε και άσχημες περιόδους.

Την περασμένη εβδομάδα έχασα $75,000 και πόνεσε.»

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags