Facebook Pixel Οφείλουν να "σκοτώσουν" όλοι μαζί αυτό το "τέρας"
| 2012-05-06 12:57:00

Οφείλουν να "σκοτώσουν" όλοι μαζί αυτό το "τέρας"

Οφείλουν να "σκοτώσουν" όλοι μαζί αυτό το "τέρας"

Ο Γιώργος Γαλάτσης γράφει πώς ο Ντέμης, είτε βάλουν τα λεφτά οι Παππανοτιάδες είτε όχι, θα προχωρήσει έχοντας στο πλευρό του ΚΑΙ τον Τάκη Κανελλόπουλο.

Να, λοιπόν, που ξεκαθάρισε το τοπίο στην ΑΕΚ με τη δημόσια τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαϊδη.

Τώρα πια γνωρίζει ο φίλαθλος της ομάδας με κάθε επισημότητα τα ''βήματα'' που πρέπει να γίνουν για να βγει το ''σύστημα'' από τον βούρκο και να πάρει μια ''ανάσα'', μέχρι να μπει στο στάδιο της πλήρους ανασυγκρότησης.

Φαινομενικά αυτά τα ''βήματα'', έτσι όπως τα προσδιόρισε ο Νικολαϊδης, δείχνουν ''βατά''. Ένα εκατομμύριο ο Νοτιάς, άλλο ένα ο Παππάς και μπαίνει στο σχέδιο σε πλήρη λειτουργία.

Ουσιαστικά όμως φαντάζουν με...ανάβαση στο Έβερεστ αφού οι δυο εφοπλιστές δεν δείχνουν να...τρελαίνονται στην ιδέα να χρηματοδοτήσουν έστω και μ' αυτό το ασήμαντο (για το πορτοφόλι τους) ποσό το ''πλάνο σωτηρίας'' του Ντέμη, ακόμη κι αν αναλάβει ο ίδιος τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως και να 'χει το πράγμα ο Νικολαϊδης αποφάσισε να μπει για τα καλά ''στο χορό'' της ΑΕΚ. Τον ''καταραμένο χορό''. Είτε βάλουν το εκατομμύριο οι Παππανοτιάδες είτε όχι αυτός θα προχωρήσει έχοντας (όπως ο ίδιος αποκάλυψε με έμφαση) στο πλευρό του ΚΑΙ τον Τάκη Κανελλόπουλο.

Σ' αυτό το ''χοντρό παιχνίδι'' που παίζεται και σε επικοινωνιακό επίπεδο (πάντα ενδιέφερε τον Ντέμη αυτό το κομμάτι κι ας μη το παραδέχεται...) κάποιοι θα κερδίσουν και κάποιο θα χάσουν.

Θα χάσει ο Πέτρος Παππάς ο οποίος έχοντας βάλει ένα ''τσουβάλι εκατομμύρια'' την τελευταία 2ετία θα ''βγει στη σέντρα'' για...ένα εκατομμύριο.

Θα χάσει ο Νίκος Νοτιάς, ''ο ευεργέτης'' της ΑΕΚ, όπως τον αποκαλούσαν οι ''φίλοι Ντέμη'' το μακρινό 2006 και 2007, ο οποίος θα ακούσει τα εξ' αμάξης αν δεν στείλει το έμβασμα από... το Αμέρικα, κι ας έχει επενδύσει από την πλευρά του ένα...τάνκερ ντόλαρς.

Ας πρόσεχαν. Το είχαμε γράψει σε ανύποπτο χρόνο και για τον Παππά αλλά και για τον Νοτιά ότι αντιμετώπισαν τη σημαντική επένδυσή τους στην ΠΑΕ ΑΕΚ με αβάσταχτη ελαφρότητα και χαλαρότητα. Πίστεψαν σε σχέδια που ''έριξαν στο τραπέζι τους'' από το 2009 και μετά, χωρίς να ρωτήσουν καν το...πως και το γιατί θα πετύχουν σε ό,τι δεν κατάφεραν τόσοι και τόσοι.

Το καλό για τους ίδιους αλλά κυρίως για την ίδια την ΑΕΚ θα 'ταν να μη συμβεί τίποτα απ' όλα τα παραπάνω. Να ''αλλάξει σελίδα'' η ΠΑΕ και να τους βρει εκεί την ''επόμενη μέρα'', έστω και ως επώνυμους ΑΕΚτζήδες, ως Suppporters...ένα πράγμα που θα ενισχύουν το ταμείο όταν κι όποτε γουστάρουν οι ίδιοι.

Δεν είναι δα και το δυσκολότερο πράγμα στο κόσμο. Δεν θέλει...ούτε τρόπο, αλλά ούτε και κόπο.

Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι στέρεψε ο Πέτρος Παππάς από ρευστό αλλά και ότι έχει...χαλάσει το mobile phone του Νίκου Νοτιά την τελευταία εβδομάδα και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Νικολαϊδη.

Κάτι άλλο συμβαίνει και με τους δυο τους. Ποντάρω με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο ''σενάριο'' ότι δεν γουστάρουν να βλέπουν στα μάτια τους τον άνθρωπο που τους έβαλε πριν από 8 χρόνια στην περιπέτεια της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν ήταν όμως παιδιά. Φτασμένοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες είναι που κινούν γη και ουρανό στην παγκόσμια αγορά.

Αν δεν γουστάρουν τον Νικολαϊδη, αν δεν γουστάρουν να του εμπιστευθούν...ούτε τον ιδρώτα τους ας το ομολογήσουν. Θα τους καταλάβουν πολλοί, να 'ναι σίγουροι γι' αυτό.

Ας σκεφτούν όμως παράλληλα ότι αυτό το ''έκτρωμα'', αυτό ''το τέρας'' που δεν είναι η ΑΕΚ αλλά κάτι άλλο, το ''γέννησαν'' όλοι τους. Και όλοι μαζί πρέπει να το ''σκοτώσουν''...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags