Facebook Pixel Ο Ντέμης βγάζει κυβέρνηση
| 2012-05-07 09:18:00

Ο Ντέμης βγάζει κυβέρνηση

Ο Ντέμης βγάζει κυβέρνηση

Τις διαδικασίες για την επιστροφή του στην ΑΕΚ επισπεύδει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες.

Όλα συνηγορούν ότι αυτή θα γίνει στην επαναληπτική γενική συνέλευση της 23ης Μαΐου, αλλά μέχρι τότε ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της Ένωσης δεν μένει άπραγος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προτίθεται να καταβάλει εντός του μήνα ποσό περίπου 1,25 εκ. ευρώ, που αντιστοιχεί στη δόση για το άρθρο 44 που έπρεπε να είχε καταβληθεί από τον Οκτώβριο.

Πρόκειται για μία οφειλή που δεν μπορεί να πάρει …αναβολή, αφού η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει τη ρύθμιση και να φορτωθεί το αρχικό χρέος, κάτι που θα συνεπάγεται τη χρεοκοπία και διάλυσή της.

Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει τις προσπάθειες για εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης της ομάδας, είτε από μετόχους της ομάδας του 2004, είτε από νέους επιχειρηματίες.

Ζωτικής σημασίας είναι ο νέος διακανονισμός των οφειλομένων προς το Δημόσιο, με μείωση της μηνιαίας επιβάρυνσης για την ΠΑΕ και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής.

Στην προσπάθειά του αυτή πιθανώς να μη βοηθά το πολιτικό σκηνικό αβεβαιότητας, όπως διαμορφώνεται μετά τις χθεσινές εκλογές.

Εξάλλου, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχεδιάζει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ, δίχως να είναι γνωστό το ακριβές αντικείμενο, ενώ "τρέχει" και για το θέμα του γηπέδου, σχετικά με το οποίο πιθανώς να έχει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με τον Γιάννη Βούρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags