Facebook Pixel Ούτε ο Τσίπρας τέτοια πλάκα στο ...ΠΑΣΟΚ!
| 2012-05-08 13:57:00

Ούτε ο Τσίπρας τέτοια πλάκα στο ...ΠΑΣΟΚ!

Ούτε ο Τσίπρας τέτοια πλάκα στο ...ΠΑΣΟΚ!

Για αυτοδυναμία ξεκίνησε στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός, με τα χίλια ζόρια παραμένει πρώτο κόμμα κι ενδεχομένως μετά το επόμενο ματς στην Τούμπα να κινδυνεύει να μην μπει ούτε στη ...Βουλή! Γράφει ο Βασίλης Βέργης.

Από την άλλη πλευρά οι... δημοσκοπήσεις, πριν αρχίσει το μίνι πρωτάθλημα, δεν έδιναν καμία ελπίδα στην ΑΕΚ. Και τώρα, αφού έκανε στον Παναθηναϊκό μεγαλύτερη πλάκα απ' ό,τι ο Τσίπρας στο ΠΑΣΟΚ, θέλει να τα φέρει όλα ανάποδα, να τελειώσει το "μνημόνιο" έναρξης των πλέι οφ, διεκδικώντας στα ίσα πλέον την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πολυκομματική βουλή έγιναν τα πλέι οφ, καθώς και οι τέσσερις ομάδες είναι μέσα στο κόλπο μετά τη 2η αγωνιστική. Φυσικά, όλα έχουν εξήγηση. Ο Παναθηναϊκός, που γκέλαρε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, χθες έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.

Η ΑΕΚ τον "τελείωσε" από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και τώρα, ξανά με τον νεαρό Κλωναρίδη, τον έστειλε αδιάβαστο. Μία ημέρα πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευση και την επικείμενη εκλογή νέου ΔΣ, το «τριφύλλι» ήταν τραγικό στο χορτάρι. Ε, όταν προσπαθείς να φτιάξεις παιχνίδι με τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη, αυτά παθαίνεις.

Η Ενωση του Κωστένογλου έχει ψυχή και το απέδειξε ξανά. Μπορεί να έχασε στην Τούμπα 3 λεπτά πριν από το φινάλε, αλλά χθες μπήκε στο ΟΑΚΑ για να παίξει τα ρέστα της. Παίκτες όπως ο Κοντοές και ο Λεονάρντο "δάγκωναν", ενώ ο νεαρός Βίκτωρ Κλωναρίδης πέτυχε ένα από τα ωραιότερα φετινά γκολ ρεζιλεύοντας την άμυνα-ανέκδοτο του Παναθηναϊκού.

Τεράστιας σημασίας η επόμενη αγωνιστική με τα ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ατρόμητος να κρίνουν πολλά, δεν αποκλείεται να αλλάζουν και την κορυφή...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags