Facebook Pixel Πριν το Euro έρχεται η Στουτγκάρδη για Τόρο!
| 2012-05-08 22:15:00

Πριν το Euro έρχεται η Στουτγκάρδη για Τόρο!

Πριν το Euro έρχεται η Στουτγκάρδη για Τόρο!

Η Στουτγκάρδη θα κινηθεί νωρίτερα τελικά για Τοροσίδη. Οι χθεσινές δηλώσεις του Μπόμπιτς στον γερμανικό Τύπο πως ο «Τόρο» είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Στουτγκάρδη και μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τη γερμανική ομάδα σήμαναν συναγερμό.

Αν και όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν θα γίνει πριν το Euro, το transfernews ξέρει πως η Στουτγκάρδη θα κινηθεί πριν την έναρξη της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για να εξασφαλίσει την υπογραφή του κορυφαίου διεθνή Έλληνα.

Και ορίστε τα νούμερα. Η πρόταση προς τον Ολυμπιακό θα είναι 2,5 εκατ. ευρώ και προς τον άσο του Ολυμπιακού περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Θα αναρωτηθείτε δικαίως, είναι δυνατόν να πωληθεί μόνο με 2,5 εκατ. ευρώ ο Τοροσίδης που είναι ίσως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής και στην ιδανικότερη ηλικία (σε ένα μήνα κλείνει τα 27);

Κι όμως είναι γιατί το συμβόλαιό του λήγει το 2013, πράγμα που σημαίνει ότι σε έξι μήνες από τώρα όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα το κάνει χωρίς να μπορεί να πει κουβέντα ο Ολυμπιακός.

Ο Τοροσίδης δεν ανανέωσε όταν το χρήμα έρεε άφθονο στον Πειραιά κι έτσι ουσιαστικά φέτος ήταν από τους πιο… χαμηλόμισθους καθώς πήρε 500.000 ευρώ τη στιγμή που ο Πάντελιτς παίρνει 700.000 ευρώ, ο Ιμπαγάσα 1 εκατ. ευρώ, ο Φουστέρ 1,2 εκατ. ευρώ και οι Μέλμπεργκ – Μιραλάς 1,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: transfernews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags