Facebook Pixel Τζόρτζεβιτς ή Γιαννακόπουλος;
| 2012-05-13 14:15:00

Τζόρτζεβιτς ή Γιαννακόπουλος;

Τζόρτζεβιτς ή Γιαννακόπουλος;

Το δήλωσε ο ίδιος ο Βασίλης Τοροσίδης: "Θα φύγω για να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου ή θα μείνω για πάντα στον Ολυμπιακό".

Το δίλημμα του αρχηγού του ερυθρολεύκων μας θυμίζει τις περιπτώσεις δύο παλιών, εμβληματικών μορφών του συλλόγου, που στην κρίσιμη περίοδο της καριέρας τους επέλεξαν διαφορετικά.

Ο λόγος για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. Ο πρώτος, όπως έχει παραδεχθεί σε πολλές συνεντεύξεις του, αρνήθηκε κατά καιρούς αρκετές προτάσεις από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες επιλέγοντας να κλείσει τη μεγάλη του καριέρα στο Λιμάνι.

Ο δεύτερος, αντίθετα, κυνήγησε την πρόκληση του εξωτερικού και όταν έσκασε η πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπόλτον δεν την αρνήθηκε. Έπαιξε, μάλιστα, καλή μπάλα στο Νησί και άφησε το στίγμα του στην αγγλική ομάδα με 137 συμμετοχές και 20 γκολ σε 5 χρόνια.

Έτσι και τώρα ο Βασίλης Τοροσίδης θα κληθεί αυτό το καλοκαίρι να επιλέξει αν θα …ντυθεί Τζόρτζεβιτς ή Γιαννακόπουλος. Αν θα προτιμήσει, δηλαδή, να μείνει στην ομάδα και να ηγηθεί αυτής τα επόμενα χρόνια ή θα δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού.

Πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προτάσεις που θα έρθουν για τον διεθνή αμυντικό, όπως και από την παρουσία του στο Euro με την Εθνική. Γιατί αν η πρόταση που θα έρθει δεν είναι από αξιόλογη ομάδα της Ευρώπης, είναι δύσκολο ο "Τόρο" να αφήσει τον Ολυμπιακό. Το έχει ξεκαθαρίσει, άλλωστε, και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags