Facebook Pixel Μίτσελ ήταν και πάει ...κι αυτός!
| 2012-05-16 13:00:00

Μίτσελ ήταν και πάει ...κι αυτός!

Μίτσελ ήταν και πάει ...κι αυτός!

Μετά τον Ντομίνγκος χάθηκε και ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό, αφού βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Σεβίλλη, όπως αναφέρει η ''Marca''.

Και εδώ έρχεται να γίνει η ανατροπή στο όλο σκηνικό, καθώς αν και η ομάδα κατετάγη στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα (τρεις θέσεις μακριά από το Europa League), αυτό δεν εμπόδισε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μόντσι να εισηγηθεί την παραμονή του στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Και αυτό συμβαίνει καθώς ο Μίτσελ που είναι μέσα στη λίστα των Πειραιωτών, όπως αναφέρει η "Marca" είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Σεβιγιάνους.

Αν και αρχικά ο 49χρονος τεχνικός που έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε αναλάβει τη Σεβίλλη στις 6 Φεβρουαρίου του 2012 τη τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης διαδεχόμενος τον Μαρσελίνο Γκαρθία Τοράλ.

Ωστόσο αν και τα δημοσιεύματα στην Ισπανία ανέφεραν ότι εφόσον οι Ανδαλουσιανοί δεν έπαιρναν ένα από τα εισιτήρια για κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, τότε εκείνος αυτομάτως θα αποτελούσε παρελθόν.

Τις όλες εξελίξεις αναμένεται να "τρέξουν" η συνάντηση του προέδρου Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο με την Εκτελεστική Επιτροπή της Σεβίλλης, και εν συνεχεία με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όπου αναμένεται να παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις, όπως η ανανέωση του Μίτσελ, αλλά και άλλα σχέδια για το μέλλον του συλλόγου!

Όλα αυτά θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον ισχυρό άνδρα των Ανδαλουσιανών όπως υπάρχει ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags