Ο Θανάσης Αθανασιάδης και οι συνεργάτες του δεν αφήνουν να διαρρεύσουν πολλές λεπτομέρειες της πρότασης που κατατέθηκε για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ αφού επιθυμούν αυτή να ακουστεί ενώπιον των μελών της ΚΜΑ την προσεχή Δευτέρα.
Θα είναι πάντως μια πρόταση που θα αφορά τη συνολική λειτουργεία της ΠΑΕ και θα χωρίζεται σε διάφορα μέρη. Πάρτε μια γεύση από τον σκελετό πάνω στον οποίο είναι βασισμένη και έχει μορφορποιηθεί η πρόταση του προέδρου των κιτρίνων.
Εισροή κεφαλαίων
Το πρώτο και εξόχως σημαντικό που αναμένεται να ακουστεί είναι πως θα προκύψουν τα αναγκαια κεφάλαια για να αρχίσει και πάλι να λειτουργεί η κιτρινόμαυρη μηχανή που είναι αλήθεια ότι προχωράει ασθμαίνοντας εσχάτως. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι την χρηματοδότηση εγγυάται ο Φερνάντο Πλα (έχει πει ότι άμεσα θα βάλει 1εκ ευρώ).
Με ποιους όρους και προυποθέσεις θα αναλυθεί από τον Πρόεδρο του Άρη. Το σίγουρο είναι ότι για το... ευαίσθητο θέμα των μετοχών προκρίνεται η λύση του μεσεγγυούχου.
Διαβάστε όλο το θέμα στο allaboutaris.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο