Facebook Pixel "Ηθελαν να συλλάβουν τον Γκαρσία"!
| 2012-05-17 12:32:00

"Ηθελαν να συλλάβουν τον Γκαρσία"!

"Ηθελαν να συλλάβουν τον Γκαρσία"!

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του Ουρουγουανού μέσου, μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσει του στο ''Libero 107.4'': "Ο Πάμπλο ειδικά με τις μεγάλες ομάδες γίνεται αντικείμενο χλευασμού. Μετά όλοι λένε Πάμπλο, Πάμπλο και ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί του. Εκείνη την ώρα έχει πολλούς σφυγμούς. Οσον αφορά το περιστατικό, αποβάλλεται και όταν πηγαίνει προς την φυσούνα δέχεται ύβρεις και αναψυκτικά. Δεν είδα να δείχνει τα γεννητικά του όργανα, άλλωστε αν έχει το δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιος κύριος, λοιπόν, που ήταν στα επίσημα της ΑΕΚ θεώρησε ότι τα έδειξε. Ενημερώνομαι αμέσως ότι έχουμε πρόβλημα, ότι κάποιος πάει στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Ενημερώθηκε ο τεχνικός διευθυντής, ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Λέμε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο μετά πρέπει να αρχίσουν μηνύσεις σε όλα τα γήπεδα. Στόχος ήταν να συλληφθεί ο Γκαρσία. Πήγε εκεί ο αστυνομικός διευθυντής για να δώσουν όλοι μαζί στον άνθρωπο αυτόν να καταλάβει ότι δεν γίνονται αυτά στα γήπεδα και μάλιστα για κάτι που δεν είδαμε".

Πρόσθεσε ότι: "Αυτός ήθελε να υποβάλλει την μήνυση. Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα και ότι ο παίκτης πρέπει να ταξιδέψει μαζί μας. Είπαν στον εισαγγελέα ότι δεν υπέπεσε στην αντιληψή κανενός. Τελικά θα κατατεθεί η μήνυση αλλά δεν θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Ο αστυνομικός που πλησίασε τον Γκαρσία του ζήτησε την φανέλα του, δεν τον πλησίασε κανείς για να τον συλλάβει. Πρέπει να πω πως κάποιοι εντός αγωνιστικού χώρου δεν βλέπουν τίποτα και εκτός αγωνιστικού χώρου βλέπουν τα πάντα.

Στην διαδρομή μέχρι να φύγει από το γήπεδο αν μπορούσαν να τον φάνε θα τον έτρωγαν. Αρμόδιος είναι ο εισαγγελέας, ενημερώνεται και αυτός αποφασίζει. Θα σταλεί η δικογραφία, θα γίνει μία ανάκριση, θα πάρουν κατάθεση από τον Πάμπλο για να τελειώσει το θέμα. Φανταστείτε τι ζήτημα θα άνοιγε αν κρατούσαν τον Γκαρσία".

Τόνισε πως: "Να μην παίζουμε στο ΟΑΚΑ αν δεν πληρεί τι προϋποθέσεις. Πίσω από την εστία ήταν 500 άτομα που πανηγύριζαν. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά".

Κατέληξε λέγοντας: "Σήμερα έχουμε την εκδίκαση για τον αγώνα με τον Παναθηναίκό, για τον αναπτήρα που πετάχτηκε, και επειδή είναι τραυματισμός αξιωματούχου να δούμε πως θα πούμε ότι η μ... είναι ανίκητη στην Ελλάδα. Μακάρι να το ξεπεράσουμε και να μην έχουμε τιμωρία έδρας".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags