Facebook Pixel Από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό;
| 2012-05-17 18:30:00

Από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό;

Από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό;

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για στελέχη του ΠΑΟΚ που φέρεται να βολιδοσκοπεί ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Τη μία διαβάζουμε για τον γκολτζή Κλάους Αθανασιάδη, την άλλη για τον αρχηγό Στέλιο Μαλεζά, μέχρι και για απόκτηση του πρώην ΠΑΟΚτσή Αντελίνο Βιεϊρίνια μέσω ...Βόλφσμπουργκ έχει γραφτεί. Μάλιστα, πολλά από τα σενάρια ίσως και να έχουν βάση.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός να κάνει τις κινήσεις του προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, έστω κι αν ο Ζήσης Βρύζας πολύ δύσκολα θα λυγίσει αν δεν υπάρξει κάποια εξαιρετική πρόταση. Άλλωστε, οι αντιδράσεις σε πιθανή πώληση πρωτοκλασάτου στελέχους της ομάδας και ειδικά σε παραδοσιακό αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός, θεωρούνται δεδομένες.

Ωστόσο, υπάρχει και μια περίπτωση να κατηφορίσει στο λιμάνι βαρύ όνομα του ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Το ψαρέψαμε αυτές τις μέρες και από τα δυο λιμάνια, και από τον Πειραιά και από τη Θεσσαλονίκη και σας το λέμε με κάθε επιφύλαξη.

Υπάρχει σενάριο που αναφέρει πως ίσως το πιο δυνατό όνομα που έχει στις τάξεις του ο ΠΑΟΚ ενδέχεται τη νέα σεζόν να βρεθεί στο οπλοστάσιο του Ολυμπιακού και μάλιστα σε πρώτο πλάνο. Χωρίς να ανοίξει μύτη στη Θεσσαλονίκη και με τον Βρύζα ικανοποιημένο!

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κρίνει πολλά για αυτή την υπόθεση κι αν επιβεβαιωθεί η φημολογία ...πάταγος θα γίνει! Κρατήστε κι αυτό, αλλά κρατήστε και μικρό καλάθι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags