Facebook Pixel Πρωταγωνιστής η διαιτησία
| 2012-05-17 19:29:00

Πρωταγωνιστής η διαιτησία

Πρωταγωνιστής η διαιτησία

Μετά από τον τραπεζικό υπάλληλο Θανάση Γιάχο στο δρόμο του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο οφθαλμίατρος από το Ηράκλειο, Μιχάλης Κουκουλάκης με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να γυρίσει τέσσερα χρόνια πίσω όταν με τον ίδιο διαιτητή που είχε χάσει από τον Ολυμπιακό με αριθμητικό μειονέκτημα δύο παικτών.

Γράφει ο Γιώργος Μίνος...

Έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ έχασε το παιχνίδι και τις πιθανότητες της διεκδίκησης της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με εννέα παίκτες. Ο Δικέφαλος του Βορρά για μια ακόμα φορά πλήρωσε διαιτητικά σφάλματα τα οποία όμως κοστίζουν πολλά εκατομμύρια αν αναλογιστεί κανείς το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι για μία ακόμη φορά αγωνιστικά φάνηκε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας να μην έχει εκείνα τα στοιχεία που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και όταν σε κάποια διαστήματα τα έδειξε ήταν αργά να τα αξιοποιήσει.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και αυτό σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε στη βρύση αλλά τελικά σε αυτή την διαδικασία των πλέι οφ στις εξορμήσεις του μακριά από την Τούμπα η διαιτησία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο με τις αποφάσεις της. Τόσο στο Περιστέρι όπου δεν ακυρώθηκε οφσάιντ γκολ του Ατρομήτου, όσο και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι και τώρα τρίτη και φαρμακερή που λέει και ο λαός με τις δύο αποβολές από Ηρακλειώτη ρέφερι.

Θα πρέπει οι διοικούντες του Δικεφάλου να έχουν αντιληφθεί για μία ακόμη φορά ότι οι ανακοινώσεις προς την ΚΕΔ όχι μόνο δεν πιάνουν τόπο αλλά έχουν και αρνητικά αποτελέσματα. Οι παίκτες μπορεί να χύνουν τον ιδρώτα τους στο γήπεδο, να τα δίνουν όλα όμως θα πρέπει να υπάρχει μία προστασία από την διοίκηση, έτσι ώστε οι κόποι να μην πηγαίνουν χαμένοι. Είναι αμαρτία από το Θεό το 2012 ο κόσμος του ΠΑΟΚ που έχει ζήσει στο πετσί του τόσες και τόσες αδικίες να βρίσκεται στο ίδιο έργο θεατής.

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags