Facebook Pixel Να το δώσετε Κώστα το εκατομμύριο...
| 2012-06-17 16:35:00

Να το δώσετε Κώστα το εκατομμύριο...

Να το δώσετε Κώστα το εκατομμύριο...

Tη στιγμή που χιλιάδες συμπατριωτών μας βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν έγινε μια δήλωση από τον Κώστα Κατσουράνη, που προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Δε χωρά καμιά αμφιβολία πως η νίκη και η πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια όλη τη χώρα.

Ζήσαμε στιγμές εθνικής αθλητικής ανάτασης με την επικράτηση επί της Ρωσίας και όλοι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διεθνείς μας για την πολύ σημαντική επιτυχία που μας χάρισαν. Θα ήθελα να σταθώ πάντως σ' ένα θέμα που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και συνέβη μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τη στιγμή λοιπόν που οι παίκτες ακόμα πανηγύριζαν την πολύ μεγάλη τους νίκη απέναντι στη Ρωσία, τη στιγμή που χιλιάδες συμπατριωτών μας βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν έγινε μια δήλωση από τον Κώστα Κατσουράνη, που προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου και μπορώ να τη χαρακτηρίσω ατυχή. Ο διεθνής μέσος μια ώρα μετά το τέλος του ματς και μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση έκανε αναφορά στο πριμ του ενός εκ. ευρώ που έταξε ο Ιβάν Σαββίδης σε περίπτωση πρόκρισης της εθνικής μας ομάδας.

Ευχαρίστησε μάλιστα τον κύριο Σαββίδη, θυμίζοντας ουσιαστικά την υπόσχεση για το πριμ. Εκτιμώ πως ήταν λάθος η συγκεκριμένη αναφορά και μάλιστα υπό τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Το ένα εκ. ευρώ θυμήθηκε ο διεθνής μέσος όταν μια ώρα πριν οι συμπαίκτες του φιλούσαν το εθνόσημο; Κανένας άλλος παίκτης (εκτός αν διέφυγε της αντίληψης μου) του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα.

Η πρόταση λοιπόν που έχω να κάνω εγώ (αν μου επιτρέπεται) είναι πως αν ο κύριος Σαββίδης δώσει το πριμ στους ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας, θα είναι ότι καλύτερο ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης και μια αντιπροσωπεία παικτών, να επισκεφτεί την κυρία Μαριάνα Βαρδινογιάννη και να παραδώσει το ένα εκ. ευρώ για τις ανάγκες του παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου. Είμαι σίγουρος ότι ο Καραγκούνης, ο Μανιάτης, ο Μάκος, ο Σηφάκης, ο Σαλπιγγίδης θα συμφωνήσουν απόλυτα.

Θα είναι μια κίνηση που θα ανυψώσει το ηθικό και την ψυχολογία ενός λαού, θα είναι μια συμβολική κίνηση μεγαλείου ψυχής και σίγουρα οι Έλληνες θ' ανατριχιάσουν πιο πολύ απ' ότι ανατρίχιασαν στο γκολ εναντίον της Ρωσίας. Δε θέλω να δεχθώ ότι ο Κώστας Κατσουράνης είχε στη σκέψη του το ένα εκ. ευρώ την ώρα που έπαιζε στο ματς.

Όχι μόνο δε θέλω, αλλά αρνούμαι και να το σκεφτώ. Αυτό που εγώ είδα είναι παίκτες να φιλούν τη φανέλα με το εθνόσημο και αυτό μου άρεσε. Αυτό δεν μεταφράζεται ούτε σε 100 εκ. ευρώ κύριε Κατσουράνη. Ούτε σε 100 εκ. ευρώ. Ελπίζω η αναφορά σας για το συγκεκριμένο θέμα να ήταν δίκην αστεϊσμού, γιατί αν τα πράγματα είναι διαφορετικά ειλικρινά, λυπάμαι.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags