Facebook Pixel Τους ρώτησες αν σε θέλουν πίσω;
| 2012-06-19 09:48:00

Τους ρώτησες αν σε θέλουν πίσω;

Τους ρώτησες αν σε θέλουν πίσω;

"Θα ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Ντουντού.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ντουντού στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":

Ένας χρόνος χωρίς τον Ολυμπιακό στη ζωή σου. Σου λείπει η ομάδα και η Ελλάδα;

"Η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Μου λείπουν πολύ παρά το γεγονός ότι δεν έφυγα από την ομάδα πριν από πολλά χρόνια. Ακόμα σκέφτομαι τον Ολυμπιακό και πόσο πολύ θα ήθελα κάποια μέρα να γυρίσω και να ζήσω ξανά όλα όσα πέρασα στην Ελλάδα. Νιώθω πραγματικός οπαδός του Ολυμπιακού".

Πώς είσαι εσύ; Πώς ήταν η χρονιά σου με την Ατλέτικο Μινέιρο;

"Είμαι καλά τώρα, στην αρχή είχα πρόβλημα με την προσαρμογή μου στο στιλ του βραζιλιάνικού ποδοσφαίρου μετά από τόσα χρόνια που έπαιζα στην Ευρώπη. Εδώ ο ρυθμός είναι διαφορετικός από την Ευρώπη, πολύ δύναμη και πολλά περισσότερα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα πριν από λίγες εβδομάδες. Είναι μακρύς ο δρόμος. Η ζωή μου εδώ είναι μια χαρά, η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη αλλά δεν σας κρύβω ότι μας λείπε όλων μας η Ελλάδα".

Θα ήθελες να φορέσεις ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού; Πιστεύεις ότι μπορείς να ξαναγίνεις ο φανταστικός Ντουντού που είχαμε δει στην πρώτη σου σεζόν στην Ελλάδα;

"Θα ήθελα πολύ να ξαναφορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με αυτή την ομάδα έκανα ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Ο Ντουντού της πρώτης σεζόν ήταν όντως εξαιρετικός, αλλά γενικότερα η ομάδα εκείνης της σεζόν ήταν σούπερ. Την επόμενη χρονιά άλλαξαν πολλά. Ήρθε νέος προπονητής, έφυγαν αρκετοί παίκτες, άλλοι ολοκλήρωσαν την καριέρα τους, πώς θα μπορούσα και εγώ και η ομάδα να είμαστε ίδιοι; Εύχομαι κάποια μέρα να επιστρέψω και να δει ξανά ο κόσμος τον Ντουντού της πρώτης χρονιάς, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα καταφέρω. Έχω συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο, όμως αν με ζητήσει ο Ολυμπιακός, πιστεύω ότι μπορούν να τα βρουν οι δύο ομάδες για να έρθω έστω για έναν χρόνο ως δανεικός. Στο ποδόσφαιρο, ποτέ μη λες ποτέ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags