Facebook Pixel Τι "παίζει" με Στάνκοβιτς
| 2012-07-10 09:31:00

Τι "παίζει" με Στάνκοβιτς

Τι "παίζει" με Στάνκοβιτς

Στην επιβεβαίωση πως ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει προταθεί από τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, η «"ρυθρόλευκη" ΠΑΕ τονίζει ότι το κασέ του Σέρβου χαφ είναι απαγορευτικό, αφού οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 3 εκ. ευρώ.

Ο 34χρονος παίκτης θέλει να μείνει στην Ίντερ και να αποδείξει στον Αντρέα Στραματσιόνι ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ (και την ενδεκάδα) της ιταλικής ομάδας, όμως μοιάζει απίθανο να τα καταφέρει (ήδη έχουν φύγει ο Λούσιο και ο Φορλάν, ενώ στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Ζούλιο Σέζαρ).

Αν τελικά οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από το Μιλάνο, τότε θα μιλήσει με τους "μνηστήρες" που περιμένουν στη γωνία για την απόκτησή του. Ήδη έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση της Γουέστ Χαμ, ενώ έχει αναπτυχθεί φημολογία πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο (να επιστρέψει) και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως είναι φυσικό, μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή μόνο εύκολη δεν είναι. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες δεν βιάζονται να κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις και όποια εξέλιξη σε αυτό το θέμα θα υπάρξει μετά το τέλος Ιουλίου.

Όσον αφορά την περίπτωση του Στάνκοβιτς, αυτή τη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά απίθανο το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, όμως στην ΠΑΕ αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

"Ο Στάνκοβιτς θα πάει με τον κουμπάρο του, Πάντελιτς. Επόμενος προορισμός του θα είναι ο Ολυμπιακός", υποστήριζε ο σερβικός Τύπος.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags