Facebook Pixel Πέρασε ...για πλάκα ο Παγδατής
Άλλα Σπορ
| 2012-07-31 16:22:00

Πέρασε ...για πλάκα ο Παγδατής

Πέρασε ...για πλάκα ο Παγδατής

Mπορεί στα χαρτιά να ήταν αουτσάιντερ, αλλά στo κορτ o Mάρκος Παγδατής πέρασε "αέρα" των Ριτσάρντ Γκασκέ (No 16) με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά.

Δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα στην επόμενη φάση καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ιστόμιν (No 35) – Μάρεϊ (No 4), με τον Βρετανό να είναι το μεγάλο φαβορί να βρεθεί στο... δρόμο του Κύπριου πρωταθλητή.

Ο Γάλλος μπορεί να ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, με «όπλο» το καλό σέρβις του, όμως ο Κύπριος πρωταθλητής «ανέβαζε στροφές» όσο περνούσε η ώρα. Και μπορεί στο 5ο γκέιμ ο Παγδατής να έχασε την ευκαιρία να πάρει σαφές προβάδισμα, καθώς δεν κατάφερε να κάνει μπρέικ, παρά τα δύο μπρέικ πόιντ στα οποία έφτασε, ωστόσο κρατούσε το... καλό για το 9ο γκέιμ. Μετά απο τρεις ευκαιρίες ο 27χρονος τενίστας «έσπασε» το σέρβις του Γκασκέ και προηγήθηκε με 5-4. Στο επόμενο γκέιμ, απλώς έγινε το φυσιολογικό και έκανε το 1-0 στα σετ, με 6-4 μόλις σε 37λεπτά αγώνα.

Ο Παγδατής ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, για αυτό άλλωστε ήταν ανώτερος από τον Γκασκέ σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4 του δεύτερου σετ, κρατώντας το «σέρβις» τους σχετικά εύκολα. Φαίνεται όμως ότι το νούμερο 9 είναι το αγαπημένο του Κύπριου. Και αυτό γιατί και πάλι στο συγκεκριμένο γκέιμ έκανε το πολυπόθητο μπρέικ και έφτασε μια... ανάσα από τη νίκη, παίρνοντας προβάδισμα με 5-4. Τυπική διαδικασία το τελευταίο γκέιμ, με τον Παγδατή να παίρνει και το δεύτερο σετ σε 37λεπτά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα του με χαρακτηριστική ευκολία.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags