Facebook Pixel Θα πάρει και Ντε Ρόσι η Σίτι;
| 2012-08-19 15:26:00

Θα πάρει και Ντε Ρόσι η Σίτι;

Θα πάρει και Ντε Ρόσι η Σίτι;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι γραφτό οι οπαδοί της Ρόμα να υποφέρουν.

Πέρυσι, υπό τη σκέψη ότι πλησίαζε η λήξη του συμβολαίου του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ακούγονταν διάφορα. Η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Ιντερ ήταν έτοιμες να «φαγωθούν» ποια θα τον αποκτήσει, ώσπου το Φεβρουάριο ο «αρχηγός του μέλλοντος» ανανέωσε με τη Ρόμα.

Τώρα πάλι τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα περί συμφωνίας της ιταλικής ομάδας με τη Σίτι αντί 35 εκατ. ευρώ. Είδηση που αν ευσταθεί, είναι βέβαιο ότι θα εξαγριώσει τους ultras. Μπορεί στην πώληση του Φάμπιο Μπορίνι (καλύτερος παίκτης της Ρόμα κατά την περσινή περίοδο) να μην αντέδρασαν -άλλωστε αποκτήθηκε άμεσα ο Ματία Ντέστρο στη θέση του- , ωστόσο με τον Ντε Ρόσι είναι τελείως διαφορετικά τα συναισθήματα. Και το ίδιο διαφορετικές θα είναι οι αντιδράσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το καινούριο στόρι, ο ίδιος ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τηλεφώνησε στον διεθνή μέσο για να τον πείσει να μετακομίσει στην Αγγλία. Πέρα από τα 35 εκατ. ευρώ που θα πάρει η Ρόμα, ο παίκτης -εφόσον πει το «ναι»- θα κερδίζει τα διπλά με το νέο του συμβόλαιο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται όμως από πουθενά, ο Ντε Ρόσι έχει συμφωνήσει με τον Μαντσίνι και είναι πλέον θέμα χρόνου να ακούσουμε το... μπαμ. Αρκεί να έχουν σχέση με την πραγματικότητα όλοι αυτοί οι ψίθυροι.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags