Facebook Pixel Είκοσι χρόνια Active Member! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-08-31 22:25:00

Είκοσι χρόνια Active Member! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είκοσι χρόνια Active Member! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε ένα μικρό report που έστειλαν στο mail του σκύλου οι Active Member για την προχθεσινή τους συναυλία στο Γκάζι με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων ζωής του σχήματος.

«Πως να βαστήξεις τα λόγια σου μετά από τέτοια γιορτή Χτες βράδυ στριμωγμένοι στο πίσω μέρος του πολυχώρου Τεχνόπολις, στο Γκάζι, περισσότερα από 3500 άτομα γιορτάσανε τα 20χρονα των Active Member. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας στήριξε αυτές τις τόσο δύσκολες μέρες και μας όπλισε με κουράγιο για τα επόμενα χρόνια. Είστε οι φύλακες του lowbap...

Μεγάλη η έκπληξη για τους γειτόνους, καθώς και για τον Δήμο, που μας παραχώρησε αυτή τη μεριά του παλιού εργοστασίου φωταερίου. Σίγουρα δεν περιμένανε τόσο κόσμο από μια εκδήλωση χωρίς χορηγούς. Aλλωστε την κεντρική τους αυλή την φυλάνε για αυτούς τους καλλιτέχνες που στολίζουν την αφίσα τους με δεκάδες λογότυπα mega-χορηγών, μίκρο χορηγών και λοιπών και λοιπών. Και λοιπόν To No Sponsors Movement και ο κόσμος αυτός ξέρει να πληρώνει το τίμημα. Κι ύστερα φτιάχνει ηλιοπέρβολα στην πίσω αυλή και το γλεντάει για τρεις ώρες τουλάχιστον.

Καπνογόνα φώτιζαν τη νύχτα και τρύπωναν μέσα στους στίχους των τραγουδιών. Πάνω στη σκηνή ο B.D.Foxmoor πάντα ακούραστος γέρακας- πλαισιωνότανε από τον Dj Moya, τον Brak, τον On Axis και τον Ramon, ενώ όλα σχεδόν τα τραγούδια ακούγονταν σαν καινούρια. Τα παιδιά διαρκώς τα εμπλούτιζαν με νέα beat ήχους, scratch. Μαζί στη σκηνή και ο Jamoan με την κιθάρα του πως θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή. Σε ένα ψηλό σκαμπό στο μπροστινό μέρος της σκηνής ισορροπούσε η Sadahzinia με την εννιάμηνη κοιλιά της (καθ ότι έγκυος στον τελευταίο μήνα της ). Ποια καλύτερη παρουσία σε μια τέτοια γιορτή, από μια νέα ζωή, αγέννητη που αφουγκράζεται ακούσια όλη αυτή την μουσική και τα λόγια. Ευχή για την συνέχεια και όνειρο. Το όνειρο που λείπει από την κάθε μέρα μας. Το ζούμε όμως κάτι βράδια σαν το χτεσινό και αντέχουμε να βαστήξουμε την ανάσα μας ως την επόμενη φορά.»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags