Facebook Pixel "Αν διαλύσετε τον Αρη, θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη"!
| 2012-09-11 11:48:00

"Αν διαλύσετε τον Αρη, θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη"!

"Αν διαλύσετε τον Αρη, θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη"!

Τι απαντάει ο Θέμης Κουλοχέρης στις κατηγορίες μελών της διοίκησης του Άρη για την προσφυγή που κατέθεσε.

«Εκανα προσφυγή κατά της ΠΑΕ Αρης στις 22 Νοεμβρίου του 2011. Ημουν απλήρωτος από το καλοκαίρι του 2011. Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα, αν είχα ανάγκες ή πώς πλήρωνα τα ενοίκιά μου. Οταν ήρθε ο κ. Τσιώλης, μου είπε πως δεν του κάνω, δεν μίλησα. Εβαλα το κεφάλι κάτω, έψαξα να βρω ομάδα, έφερα μια πρόταση, όμως η διοίκηση ήθελε αποζημίωση.

Συνέχισα να κάνω μόνος μου προπονήσεις. Εφυγε ο Τσιώλης, ήρθε ο Πρόμπιερζ, ξανά τα ίδια. Με έβαζαν να κάνω προπόνηση πρωινές ώρες ξεχωριστά από την ομάδα. Και πάλι δεν μίλησα. Τους έλεγα "θα κάνω προσφυγή" και μου απαντούσαν "κάνε, δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου".

Τελικά έγινε διακανονισμός σε 10 δόσεις των 30.000 ευρώ. Μου δίνουν μόνο τη μία δόση κι αυτή μέσω τηλεοπτικών και εδώ και τρεις μήνες με αγνοούν και τελικά με θυμούνται μόλις μια μέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Κι έρχονται τώρα αυτοί οι κύριοι και μου λένε πως εγώ καταστρέφω τον Αρη; Τη στιγμή που οι άνθρωποι έχουν κάνει εγκλήματα, σκορπώντας τόσα χρήματα σε αμέτρητους παίκτες;».

Ο Κουλουχέρης πρόσθεσε στην εφημερίδα "Goal": «Μίλησα με τον Ζαμπέτα. Η πρότασή του ήταν να πάρω 30 χιλιάδες τώρα, άλλες 20 τον Μάιο και τα υπόλοιπα σε βάθος 3 χρόνων. Δεν το δέχθηκα. Πάνω στη συζήτηση μου λέει πως "αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις κι εσύ τα λεφτά σου". Η απάντησή μου ήταν πως "αν διαλυθεί ο Αρης, μπορεί να χάσω τα λεφτά μου, όμως εσένα κι όσους έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη"».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags