Facebook Pixel Για Ρέτσο γιατί δεν πανηγυρίζουν οι Ολυμπιακοί;
| 2017-08-31 09:18:00

Για Ρέτσο γιατί δεν πανηγυρίζουν οι Ολυμπιακοί;

Για Ρέτσο γιατί δεν πανηγυρίζουν οι Ολυμπιακοί;

Ο Μαρινάκης έκανε τη μεταγραφή της δεκαετίας. Ίσως και της εικοσαετίας. Μοσχοπούλησε έναν άγνωστο ακόμα ποδοσφαιριστή, άψητο χωρίς πολλά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ένα 19χρονο τόσο άβγαλτο όσο δείχνει η φάτσα του. Τον Παναγιώτη Ρέτσο. Κι όμως! Δεν ακούστηκε χειροκρότημα γι αυτή τη σπουδαία μεταγραφή που έγινε προς το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Με ξύλινα γράμματα ρεκλαμάρεται ο παίκτης που έρχεται στην ομάδα. Πανηγυρικά! Πριν ακόμα παίξει. Πριν ακόμα τον δουν. Για λόγους διαφημιστικούς και για να πουληθούν τα διαρκείας, να φοράει ο νέος τη φανέλα της ομαδάρας.

Επιτυχία στις μεταγραφές είναι μόνον όταν πουλάς! Αν, βεβαίως, το πακέτο είναι ικανοποιητικό. Δεν είναι επιτυχία να φουσκώνουν από οπαδικό εγωϊσμό κάποιοι οπαδοί για παίκτη που σύμφωνα με τις στατιστικές, τουλάχιστον plus 50%, θα αποδειχθεί παλτό.

“Γιασαν του μάγκα της Βαγγέλας” να λένε οι γάβροι που έσπρωξε με 22 εκατομμύρια τον Ρέτσο. Και υπ’ όψιν ότι ο σούπερ πετυχημένος νταραβεριτζής Μαρινάκης πούλησε, και μπήκε ρευστό στην εταιρεία Ολυμπιακός, με διψήφιο νούμερο και Μανωλά και Μήτρογλου.

Αντίθετα, να ψάχνονται οι γάβροι που ο μεγαλομέτοχος τους κάνει μπούκες “επιχειρηματικές” σε media, από τα οποία από χέρι είναι χαμένος οικονομικά.

Αν ήσουνα Σιλά, ερχόσουνα στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags