Facebook Pixel Αδιανόητη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ με «διαταγή» του Λουτσέσκου – Φεύγει κορυφαίος της προετοιμασίας;
| 2017-08-31 12:15:00

Αδιανόητη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ με «διαταγή» του Λουτσέσκου – Φεύγει κορυφαίος της προετοιμασίας;

Αδιανόητη αποχώρηση στον ΠΑΟΚ με «διαταγή» του Λουτσέσκου – Φεύγει κορυφαίος της προετοιμασίας;

Παρότι έδειξε εξαιρετικά στοιχεία σε φιλικά, ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά δεν τον υπολογίζει και είναι πιθανό σήμερα να του δείξει την... πόρτα της εξόδου!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ήταν ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και σε αυτό συμφωνούν όλοι οι ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά που βρέθηκαν στην Ολλανδία.

Κι όμως, ο 21χρονος αμυντικός βρίσκεται στον… αέρα και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δοθεί σήμερα δανεικός, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, από την πρώτη κιόλας ημέρα που ο Ρουμάνος αντικατέστησε τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο μάνατζερ του Δεληγιαννίδη «ψάχνεται» έτσι εδώ και αρκετές ημέρες για το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή, που πέρσι δόθηκε δανεικός στη σλοβακική Ζέμπλιν Μιχαλόφτσε αλλά έδειξε στην προετοιμασία πως μπορεί να «γεμίσει τα παπούτσια» του Λέο Μάτος, δείχνοντας πολύ καλύτερο πρόσωπο από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη για τον οποίο επίσης δεν φαίνεται να «τρελαίνεται» ο Λουτσέσκου.

Πολλοί είναι, πάντως, στην Τούμπα που ήδη έχουν αρχίσει να… αναπολούν τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος έχει αγωνιστεί βασικός και στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει η Σεντ Τρουίντεν, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ήττα.

Από όποια άποψη και αν δει κανείς το όλο θέμα, ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ στη θέση του δεξιού μπακ πήγε… περίπατο και απόδειξη είναι πως την πρώτη φορά που ο Λουτσέσκου δεν είχε φέτος στη διάθεσή του τον Λέο Μάτος (στη Λιβαδειά λόγω τιμωρίας του Βραζιλιάνου) χρησιμοποίησε στα δεξιά της άμυνας τον Άνχελ Κρέσπο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags