Facebook Pixel Τέλειωσαν οι μεταγραφές, συνεχίζεται το ίδιο έργο
| 2017-09-01 11:30:00

Τέλειωσαν οι μεταγραφές, συνεχίζεται το ίδιο έργο

Τέλειωσαν οι μεταγραφές, συνεχίζεται το ίδιο έργο

Τελευταία μέρα χθες των μεταγραφών. Και αν επιτρεπόταν για λίγες ημέρες ακόμα οι ομαδάρες μας θα έπαιρναν κι άλλους παίκτες, για να… ολοκληρώσουν το προγραμματισμό τους και την… προετοιμασία τους εν όψει της νέας σαιζόν.

Η οποία νέα σαιζόν και για τις ελληνικές ΠΑΕ έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα.

Τι θα αλλάξουν, πόσο θα βελτιώσουν τις ομαδάρες που κτυπάνε πρωτάθλημα οι μπόλικες, οι υπερμπόλικες μεταγραφές; Με μια κουβέντα, σε τίποτα! Μία από τα ίδια μας επιφυλάσει και το νέο πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική εικόνα του πρωταθλήματος τελικά δεν θα επηρεαστεί θετικά σε τίποτα! Κανένας παίκτης, άλλωστε, και κανένας προπονητής δεν μπορεί σε διάρκεια να αλλάξει το ρυθμό και την ποιότητα του πρωταθλήματος.

Μιλάμε για αλλαγή εικόνας του πρωταθλήματος, που το 85% των παιχνιδιών του προσφέρεται για ναρκωτικό, για ένα χάπι που βοηθάει να αποκοιμηθεί ο τηλεθεατής. Ένα πρωτάθλημα που δεν ξεσηκώνει τον κόσμο, όσους τέλος πάντων πάνε ακόμα στο γήπεδο.

Μιλάμε, λοιπόν, γενικά για το προϊόν του πρωταθλήματος, το θέαμα που παράγει όχι για την ενίσχυση αυτής και της άλλης ομάδας στις μεταγραφές. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα επειδή ίσως καλύψει τα κενά της μια ομάδα ή έχει περισσότερες και καλύτερες επιλογές ο προπονητής της.

Τους ξένους ποδοσφαιριστές που ήρθαν, όπως τόσους άλλους, απλά θα τους ρουφήξει η γενική μετριότητα, το χαμηλό επίπεδο του πρωταθλήματος. Ποτέ τα πρωτοσέλιδα δεν… κατάφεραν να βγάλουν από το τέλμα το πρωτάθλημα μας.

.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό που... έμεινε εκτός Ευρώπης, διάβασε apodytiriakias.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags