Facebook Pixel Γουστάρει ο Μαρινάκης να 'χει κόντρα την διαιτησία!
| 2017-09-09 11:22:00

Γουστάρει ο Μαρινάκης να 'χει κόντρα την διαιτησία!

Γουστάρει ο Μαρινάκης να 'χει κόντρα την διαιτησία!

Και με στημένη τη διαιτησία εναντίον του ο Ολυμπιακός ελπίζει και πάλι να βγει πρωταθλητής. 

Αρκεί που ο Μαρινάκης δεν έχει στην κόντρα τη δικαιοσύνη, διαφορετικά με τίποτα βαλτούς δικαστές να τον ταλαιπωρούσαν και να μην τον άφηναν να κάνει σωστές μεταγραφές. Και γενικά να βοηθάει την ομάδα ο ηγέτης της. Ο πιο μεγάλος παικταράς της.

Είναι τόσο σίγουρος για το όγδοο σερί τίτλο ο εφοπλιστής, που όπως λέγεται γουστάρει να τον πολεμάνε με τα κοράκια και με την δικιά τους ''οργάνωση'' οι Σαββίδης, Μελισσανίδης.

Άσε ότι μυξοκλαίει ο Μαρινάκης με τις εφημερίδες του. Ότι πολεμάνε τον Ολυμπιακό. Η καλύτερή του! Να το πάρει με την αξία του, με εχθρική τη διαιτησία, και να βουλώσει στόματα.

Στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα. Στόχος είναι ακόμα περισσότερος πόνος στους ανταγωνιστές του. ''Τα θέλουμε όλα!'' αποφάσισε ο Μαρινάκης, και το είπε ο ίδιος στους παίκτες πριν το ματσάκι απόψε στην Ξάνθη. Μη λένε ότι δεν το ήξεραν, το στόχο. Και πρωτάθλημα, λοιπόν, και κύπελλο. Όχι, όμως, και τσάμπιονς ληγκ.

Όταν ο μεγαλομέτοχος λέει ''Όλα'', να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό, εννοεί και το γιουρόπα ληγκ. Δεν πετάει στα σύννεφα ο άνθρωπος. Θα αποκλειστεί από το champions league και θα συνεχίσει στο europa league, για να το πάρει.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 Ποιός υποχρέωσε τον Καμπιάσο να σταμάτησει τη μπάλα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags