Facebook Pixel Η Καρπάτι "απαντά" στις επιθυμίες Μπόλονι
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-12 12:35:00

Η Καρπάτι "απαντά" στις επιθυμίες Μπόλονι

Η Καρπάτι "απαντά" στις επιθυμίες Μπόλονι

Ο Κώστας Πετρωτός αναλύει γιατί οι διπλές κόντρες με την ουκρανική Καρπάτι για τα πλέι οφ του Europa League μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν "ματς της χρονιάς" για τον ΠΑΟΚ.

Ευτυχώς που ο Λάζλο Μπόλονι απέφυγε να τοποθετηθεί πάνω σε μεταγραφικά ζητήματα, στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ επί κυπριακού εδάφους, κόντρα στην Ανόρθωση.

Θα ακούγαμε τα ίδια, επαναλαμβανόμενα τον τελευταίο καιρό, λόγια για την άμεση ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού και ενός ακόμη πάικτη στη μεσαία γραμμή, χωρίς όμως να υπάρχει άμεσα από πλευράς ΠΑΕ η δυνατότητα να δοθεί απάντηση εμπράκτως.

Ο Ρουμάνος αρκέστηκε να εκφραστεί... περιφραστικά, σημειώνοντας την επιθετική φλυαρία της ομάδας του, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το επίπεδο των νέων παικτών και παράλληλα προσπαθώντας να μην διαταράξει το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά την άνετη πρόκριση επί της Βαλερένγκα, εν όψει των πολύ κρίσιμων αγώνα με την Καρπάτι.

Δεν επιλέγω τυχαία τον χαρακτηρισμό "πολύ κρίσιμα". Για την ακρίβεια, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα τα χαρακτήριζα και ματς της χρονιάς, διότι απο την έκβασή τους θα κριθεί και το τελικό πλάνο με το οποίο θα μπει ο ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα και θα πορευτεί μέσα στη σεζόν.

Ενδεχόμενη πρόκριση ισοδυναμεί με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας για πώληση ή πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών, ενώ παράλληλα θα δώσει και τη δυνατότητα για να γίνουν πράξη οι βασικές μεταγραφικές επιθυμίες του Μπόλονι.

Σ' αυτό το σημείο πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η ΠΑΕ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού και μέσα στις επόμενες μέρες με δεδομένο ότι οι τραυματίες Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου δεν προλαβαίνουν τα ματς με τους Ουκρανούς, αν όμως συμβεί αυτό, θα μιλάμε για μία φθηνή λύση και όχι για παίκτη που θα αλλάξει ριζικά την επιθετική εικόνα της ομάδας.Το τι πρόκειται να συμβεί στην απευκταία περίπτωση αποκλεισμού δεν χρειάζεται να το αναλύσω...

Το ιδιαίτερο κεφάλαιο των επενδυτών

Διαβάζοντας τα παραπάνω, εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς: "Τα πράγματα δεν θα διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο αν μπουν στα ταμεία τα χρήματα που έχουν υποσχεθεί οι επενδυτές; Γιατί δεν προσμετράτε αυτή την παράμετρο;".

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό, μόνο που η όλη διαδικασία δείχνει να είναι χρονοβόρα. Τα πρώτα σημαντικά ποσά που έβαλαν από την τσέπη τους Σαχπατζίδης-Φλωρίδης χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν οφειλόμενα προς τους παίκτες.

Για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε "ηχηρές"¨μεταγραφές, πρέπει να έρθει το δεύτερο και σημαντικότερο στάδιο της επένδυσης, το οποίο δείχνει να απαιτεί αρκετές μέρες και έτσι τα δεδομένα δεν μπορούν να αλλάξουν δραματικά εν όψει Καρπάτι.

Κλείνοντας, δεν μπορώ να αποκλείσω η έκβαση των δύο αγώνων με την ουκρανική ομάδα να επηρεάσει έστω και έμμεσα την υπόθεση της επένδυσης στην ΠΑΕ, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να διαφαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags