Facebook Pixel "Ήθελα τον Στάνκου, αλλά δεν μου τον έφεραν!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-18 09:24:00

"Ήθελα τον Στάνκου, αλλά δεν μου τον έφεραν!"

"Ήθελα τον Στάνκου, αλλά δεν μου τον έφεραν!"

Μπορεί να δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Καρπάτι Λβιβ πως "δεν θέλω να μιλάω άλλο για οικονομικά προβλήματα", αλλά ο Λάζλο Μπόλονι συνεχίζει να αναφέρεται σε αυτό το θέμα. Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας, σχολίασε την αδυναμία του ΠΑΟΚ να φέρει "μεγάλα" ονόματα...

Μιλώντας στη ρουμανική έκδοση της "gazzetta", είπε:

Για τους παίκτες που ήθελε να πάρει στον ΠΑΟΚ:
«Ήθελα τον Μπόγκταν Στάνκου, αλλά δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε. Θα επιθυμούσα να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουμε καλούς παίκτες, οι οποίοι κοστίζουν τέσσερα και πέντε εκατομμύρια ευρώ».

Για το υπεράριθμο ρόστερ:
«Όταν έφθασα στην ομάδα είχαμε 32 παίκτες. Εγώ ζήτησα 16, συν έξι-επτά νέους από τη δεύτερη ομάδα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να απελευθερωθούν κάποιοι από το ρόστερ, αλλά αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται λοιπόν να χτίσουμε με παλιά εργαλεία. Από τη δεύτερη ομάδα είδα μερικούς παίκτες, αλλά πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει η ποιότητα που συνάντησα στη Ρεν ή στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ίσως προσεγγίζει τη Σταντάρ Λιέγης, που και πάλι δεν είχε επενδύσει σωστά στο μέλλον».

Για το αν μπορεί η ομάδα του να “χτυπήσει” το πρωτάθλημα:
«Δεν θέλω να είμαι υποκριτής. Πάνω απ' όλα θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Για να είμαστε, όμως, ρεαλιστές, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει τίτλο εδώ και χρόνια. Στους οπαδούς μας είπα ότι αυτό το καλοκαίρι οι κύριοι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες μας. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Για τον Κοστίν Λαζάρ:
«Τον συγχαίρω για το θάρρος που επέδειξε να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Θα μπορούσε να παραμείνει σπίτι του, όπου όλα θα ήταν πιο εύκολα. Τώρα παίρνει μεγαλύτερο μισθό απ' ό,τι στη Ρουμανία, σε μία ομάδα όμως που ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Εδώ παίζει ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ήταν στη Ρεάλ και στη Μίλαν».

Για τους διοικούντες την ομάδα:
«Είμαι τυχερός που δουλεύω με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όπως ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας κι ο Κωνσταντινίδης. Όλοι τους είναι πρώην διεθνείς παίκτες. Θέλω να ξεφορτωθούμε κάποια περιττά συμβόλαια και να ενισχύσουμε την ομάδα με δυνατούς παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags