Facebook Pixel "Δυο νίκες και φύγαμε για... EURO"!
| 2011-08-30 19:45:00

"Δυο νίκες και φύγαμε για... EURO"!

"Δυο νίκες και φύγαμε για... EURO"!

Η Εθνική Ελλάδας αν κάνει δύο νίκες στα ματς με Ισραήλ και Λετονία, θα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2012.

Αναλυτικά, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6:

Για την προσεχή αναμέτρηση της Ελλάδας με το Ισραήλ: «Από την αρχή θεωρούσαμε ότι το Ισραήλ θα διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα μείνει έξω. Νομίζω ότι είναι πολλά τα θετικά στοιχεία που έχουμε. Διαθέτουμε καλή ομάδα χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το Ισραήλ. Επειδή παίζουμε εκτός και σε μια καυτή έδρα πρέπει να παίξουμε συντηρητικά. Αν παίξουμε έξυπνα θα πάρουμε τη νίκη».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2012: «Με δύο νίκες στα προσεχή παιχνίδια με Ισραήλ και Λετονία, θα είμαστε το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση. Και λόγω ψυχολογίας και λόγω βαθμολογικού πλεονεκτήματος. Και οι τέσσερις πόντοι πάλι θα είναι επιτυχία γιατί είναι δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και δύσκολα, άλλα περισσότερο, αλλά λιγότερο. Το ιδανικό είναι το τρίποντο, αλλά και η ισοπαλία καλή είναι. Θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το ότι ανανεώνεται συνεχώς το ρόστερ της Εθνικής: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Το ζητούμενο στην εθνική ομάδα είναι να φέρνει επιτυχίες και όλα αυτά τα χρόνια τα καταφέρνει μια χαρά. Είμαστε πρώτοι, τα πηγαίνουμε μια χαρά. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να παίρνουμε θέση σε θέματα λειτουργίας, αλλά να δεχόμαστε με χαρά την κλήση και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες και την έναρξη της Σούπερ Λίγκας με 13 ομάδες: «Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να ξεκινάς υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά το να αναλώνεσαι με το να σκέφτεσαι αρνητικά δεν βοηθά. Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη και να κοιτάμε το καλύτερο, να βλέπουμε θετικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags