Facebook Pixel Μεγάλο όπλο ένα μικρό μυστικό...
| 2011-09-01 09:04:00

Μεγάλο όπλο ένα μικρό μυστικό...

Μεγάλο όπλο ένα μικρό μυστικό...

Ο Νίκος Ζήσης περιγράφει πως οι διεθνείς βίωσαν το άσχημο πρώτο ημίχρονο με τη Βοσνία και αποκαλύπτει το... μυστικό της ομάδας στις δύσκολες στιγμές.
 

- Αν και καρδιοχτυπήσαμε για σχεδόν τρία δεκάλεπτα, τέλος καλό, όλα καλά και πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική ομάδα στο 37ο Ευρωμπάσκετ με τη νίκη με 76-67 επί της Βοσνίας... Τελικά αυτό είναι το ζητούμενο για το εναρκτήριο παιχνίδι μίας διεθνούς διοργάνωσης;

«Γι' αυτό ούτε λόγος να γίνεται... Κανένας μας δεν περίμενε να περάσουμε ένα εύκολο απόγευμα στην πρεμιέρα, μόνο και μόνο από ψυχολογικής άποψης επειδή είμαστε το φαβορί για τη νίκη... Άλλωστε, όλες οι ομάδες που παίρνουν μέρος, θέλουν να διακριθούν και μάχονται να κερδίσουν το οποιοδήποτε παιχνίδι... Πόσο μάλλον εναντίον της Ελλάδας που έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο όνομα στο διεθνές στερέωμα.

Εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ νευρικοί και χωρίς καθόλου συγκέντρωση για να εφαρμόσουμε στο γήπεδο όσα είχαμε σχεδιάσει σε άμυνα κι επίθεση... Παρ' ότι στο ξεκίνημα του 2ου μέρους, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 6 πόντους διαφορά, νομίζω ότι αντιδράσαμε γρήγορα και σωστά και μέσα από δύο-τρεις συνεχόμενες καλές άμυνες και ισάριθμα εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, χτίσαμε σιγά-σιγά την αυτοπεποίθηση μας... Στην πορεία καταφέραμε να ευστοχήσουμε και σε κάποια δύσκολα μακρινά σουτ, με την βοήθεια των οποίων, ξεφύγαμε στο σκορ και στο τέλος η νίκη ήρθε πιο εύκολα απ' ότι φαινόταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού...».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags