Facebook Pixel "Καιρός να μιλήσουμε στο γήπεδο"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-01 18:15:00

"Καιρός να μιλήσουμε στο γήπεδο"

"Καιρός να μιλήσουμε στο γήπεδο"

"Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια", είπε ουσιαστικά ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με το Ισραήλ, τονίζοντας οτι "είναι καιρός να μιλήσουμε στο γήπεδο».

Και πρόσθεσε: «Έξω από το γήπεδο πολλές κουβέντες και 5.000 θεωρίες μπορούμε να πούμε. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο και να αποδείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός επεσήμανε ότι έχει καταλήξει στην 11άδα, αλλά δεν την αποκάλυψε: «Ξέρω ποιοι θα αγωνιστούν εκτός αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα (σ.σ. στην τελευταία προπόνηση)».

Όταν ρωτήθηκε αν η νίκη θα αποτελέσει άλμα πρόκρισης, ο Σάντος θυμήθηκε τις αποτυχημένες παρουσίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο, στο Τελ Αβίβ, απέναντι στη Μακάμπι πέρυσι και φέτος: «Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορούμε να την απαντήσουμε πριν τον αγώνα. Τέτοιες ερωτήσεις μας αποπροσανατολίζουν. Πιθανώς τέτοια ερώτηση να έγινε και πριν την παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού εδώ στο Ισραήλ».

Οσο για τα προβλήματα απουσιών αλλά και τις καιρικές συνθήκες (ζέστη και υγρασία) για τις οποίες πολύ κουβέντα έχει γίνει με αφορμή και τη μεσημεριανή ώρα έναρξης, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θα είναι πολύ φθηνό να επικαλεστούμε ο,τιδήποτε. Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε για τον αντίπαλο. Εχουμε πίστη στην ομάδα και τους παίκτες μας. Θέλουμε να βγάλουμε τα δικά μας στοιχεία για να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags