Facebook Pixel "Ένα αγόρι που... ξεσηκώνει"
| 2011-10-22 10:12:00

"Ένα αγόρι που... ξεσηκώνει"

"Ένα αγόρι που... ξεσηκώνει"

Ένα άκρως κολακευτικό δημοσίευμα για τον Βιεϊρίνια φιλοξενεί η ιστοσελίδα "vavel.com", με αφορμή το γκολ που πέτυχε εναντίον της Σάμροκ Ρόβερς.

Το θέμα, μάλιστα, έχει τίτλο "Η Οδύσσεια του Βιεϊρίνια", λόγω του ότι στην αρχή η καριέρα του δεν ήταν στρωμμένη με ροδοπέταλα. Διαβάστε το αναλυτικά:

"Ένα αγόρι 25 ετών από το Γκιμαράες ξεσηκώνει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βιειρίνια άφησε τις Γκιμαράες και Πόρτο, πέρασε από χαμηλότερες κατηγορίες και την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο ματς με τον Αρη. Ένα γεγονός που διέκοψε την εξέλιξή του.

Πέρυσι οι αριθμοί του βελτιώθηκαν και είχε 11 γκολ και 9 ασίστ σε 45 παιχνίδια αποτελώντας το κλειδί του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος", αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην συνέχεια γίνεται λόγος για την ηγετική του φυσιογνωμία του, για το ταλέντο του, αλλά και την συμβολή του στην νίκη επί των Σάμροκ Ρόβερς.

"Ο Βιειρίνια είναι ο ηγέτης και ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Στο ματς με τους Σάρμοκ και πάλι η συμβολή του ήταν σημαντική για να φτάσει στην νίκη η ομάδα του (σ.σ. σε αυτό το σημείο εκφράζεται η άποψη του αρθρογράφου πως το τέρμα του ήταν το καλύτερο στο Γιουρόπα Λιγκ την τρίτη αγωνιστική). Είναι ένας παίκτης με πολλές αρετές, έχει πολύ καλή τεχνική, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, είναι ταχύς και έχει ποικιλία στις κινήσεις του. Στην Πορτογαλία πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για τον ίδιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags