Facebook Pixel "Ελάτε στο γήπεδο, για να την πουλήσουμε"
| 2011-10-26 12:01:00

"Ελάτε στο γήπεδο, για να την πουλήσουμε"

"Ελάτε στο γήπεδο, για να την πουλήσουμε"

H ΑΕΚ πρέπει να γίνει «αντικείμενο αγοραπωλησίας» και οι φίλοι της ομάδας να προσελκύσουν υποψήφιους με τη μαζική τους παρουσία, σύμφωνα με τον Χατζηχρήστο.

"Οσο φωνάζουμε και όσο έχουμε άποψη δεν πρόκειται να βρεθεί άκρη. Θέλουμε έναν τίμιο ή έναν… απατεώνα αλλά ό,τι και να είναι να τον στηρίξουμε. Προκαταβολικά και έμπρακτα. Δυο χρόνια φωνάζω και λέω πως η μόνη λύση είναι χιλιάδες κόσμος στο ΟΑΚΑ. Εγώ τα λέω αλλά μόνο 10.000 τα ακούν. Η λύση είναι μόνο 30.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς έχουμε μάθει να στηρίζουμε μόνο στα εύκολα. Οταν ο κόσμος καταλάβει τη δύναμή του μαζικά τότε η ΑΕΚ μπορεί να προσελκύσει κάποιον», δήλωσε στην "Εξέδρα" ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Σύγκριση με ΠΑΟ: «Η ΑΕΚ πρέπει να γίνει αντικείμενο προς αγοραπωλησία. Ο Βαρδινογιάννης πήγε σε ένα δικηγορικό γραφείο κατέθεσε τις μετοχές του και είπε τόσο κάνει. Αυτό το πράγμα έχει ανάγκη η ΑΕΚ. Πολλές φορές την επικαλούνται ως προϊόν, αλλά δεν ξέρουν ούτε ποιος το πουλάει ούτε πόσο κοστολογείται, ούτε πόσο το πουλάει αυτός που το πουλάει. Δυστυχώς μάλλον δεν βάλαμε μυαλό από τη η δήλωση του Μπάγεβιτς “ποιος να με διώξει από την ΑΕΚ;”».

Για τους οπαδούς: «Το μόνο πράγμα που μπορεί να γίνει τώρα είναι το μόνο γιατρικό σε αυτές τις περιπτώσεις: συσπείρωση. Χορηγείται μια φορά την εβδομάδα συνήθως Κυριακή, ενίοτε και Σάββατο και σε 30.000 δόσεις».

«Ζούνε στον κόσμο τους»

Για την Ερασιτεχνική: «Αυτοί που λένε κάτι τέτοιο μάλλον ζούνε στον κόσμο τους. Εννοώ ότι η Ερασιτεχνική δεν μπορεί να ζήσει τον εαυτό της, θα πάρει και την ΠΑΕ;

Τα είδαμε τα χαΐρια, όταν δεν μπόρεσα να προσελκύσω 10.000 ανθρώπους παρά μόνο 1500. Οταν μιλούσα για 10.000 μέλη δεν το έλεγα επειδή το πίστευα ή επειδή μου άρεσε, αλλά γιατί από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η σωτηρία της ΑΕΚ. Ο κόσμος τελικά δεν περιμένει κανέναν ηγέτη και κανένα όραμα, περιμένει να βλέπει την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας
».

Για τους Αδαμίδη, Νοτιά και Παππά: «Στα δύσκολα δεν παραιτείται κανείς. Οσο για τους μεγαλομετόχους δεν το χειρίστηκαν σωστά. Επαιζαν τον… παπά μεταξύ τους. Η μόνη περίπτωση τώρα είναι να βοηθήσουν αυτοί οι δύο και κυρίως ο Χατζηιωάννου. Αυτοί οι 3 άνθρωποι αλλά και σίγουρα άλλοι πολλοί που δεν τους γνωρίζουμε είναι οι μόνοι που μπορούν, αλλά δεν ξέρω αν θέλουν να επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη όλων μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags