Facebook Pixel Αποχαιρέτησε νωρίς η Μπουκουβάλα
| 2012-02-18 17:50:00

Αποχαιρέτησε νωρίς η Μπουκουβάλα

Αποχαιρέτησε νωρίς η Μπουκουβάλα

Πρόωρος αποκλεισμός για την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα στο Γκραν Πριν τζούντο του Ντίσελντορφ!


Η επιστροφή της Γιαννιώτισσας πρωταθλήτριας στους αγώνες έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν ήταν η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να συγκεντρώσει βαθμούς στην προσπάθεια πρόκρισής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Μπουκουβάλα ηττήθηκε με Ippon από την Σάντρα Ζογκέντι (Γκάνα) στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία των -57 κιλών και έμεινε εκτός συνέχειας. Στα ρηχά, όμως, έμειναν και οι υπόλοιποι αθλητές μας.

Στα -66 κιλά, ο Γιώργος Αζωίδης αποκλείστηκε μετά την ήττα από τον Βραζιλιάνο Λουίς Ρεβίτε, ενώ την ίδια τύχη είχε στα -73 κιλά ο Ρομάν Μουστόπουλος, ο οποίος έχασε από τον Εσθονό Κούντε Ρόθμπεργκ, αλλά και ο Άρης Κοτανίδης στην ίδια κατηγορία, γνωρίζοντας την ήττα από τον Μογγόλο, Οντμπαγιάρ Γκανμπαατάρ.

Την Κυριακή (19/2) τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση θα εκπροσωπήσει ο Αλέξης Ντανατσίδης (-81 κιλά), ενώ αντίθετα δεν θα αγωνιστεί ο Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος όμως θα δώσει κανονικά το «παρών» στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20 με 23 Φεβρουαρίου στη γερμανική πόλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags