Facebook Pixel Ραντεβού με τον "τίγρη"
| 2012-05-24 11:48:00

Ραντεβού με τον "τίγρη"

Ραντεβού με τον "τίγρη"

Σήμερα τα λένε Αρβανίτης και Αλεξανδρής για την ανανέωση.

Τον Βαγγέλη Αλεξανδρή θα συναντήσει σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους.

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή θα έχει εντός της ημέρας ο Λευτέρης Αρβανίτης, καθώς το θέμα του προπονητή προέχει στον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης θα προτείνει στον Έλληνα τεχνικό διετές ή τριετές συμβόλαιο με μείωση των αποδοχών του, όπως θα γίνει και με τους παίκτες που υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν, στο πλαίσιο των περικοπών που έχουν προαναγγελθεί.

Χθες έγινε μία πρώτη διερευνητική επαφή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Θόδωρο Κουρόγλου και τον «τίγρη», από την οποία φάνηκε ότι υπάρχει διάθεση για συνεργασία και από την πλευρά του Αλεξανδρή.

Πιο σίγουρα συμπεράσματα βέβαια θα μπορούν να βγουν μετά τη συνάντησή του με τον Αρβανίτη, ο οποίος θα του καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή θα προχωρήσει φυσικά και ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το μπάτζετ να είναι μειωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags