Το πρωτάθλημα θα το βλέπουμε στο συνδρομητικό αλλά θα... μαθαίνουμε γι αυτό από τη δημοσιογραφική ενημέρωση των εφημερίδων, των ραδιοφώνων και των ιστοσελίδων.

Κι όταν λέω “θα το βλέπουμε”, εννοώ ό,τι συμβαίνει στο χορτάρι. Οχι... υπερβολές. Γιατί αν μπουκάρουν καμιά μέρα μέσα τίποτα καλόπαιδα και κάνουν το χόρτο μπιτς μπαρ, θα βλέπετε σκηνές από τα... προσεχώς. Οταν πλακώνονται τα “παλικάρια” στις εξέδρες, η NOVA θα βάζει φίλτρο στις οθόνες και στα μικρόφωνα. Οπως πέρυσι, αν θυμάστε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου οι Παναθηναϊκοί το τσάκιζαν αλλά οι τηλεθεατές έβλεπαν τον... ουρανό και ενημερώνονταν για το “καλό του προϊόντος”!

Η NOVA θα ακολουθήσει την... τακτική της ΟΥΕΦΑ, μας είπε ο κ. Παπαδόπουλος. Βέβαια. Μπορεί να πέσει το ξύλο της αλεπούς σε κάποιο γήπεδο, αλλά αν είσαι συνδρομητής που ενημερώνεσαι μόνο από το συγκεκριμένο Μέσο (το οποίο πληρώνεις), τότε θα μάθεις τα νέα ΜΟΝΟ αν έρθει στον ύπνο σου το Αγιο Πνεύμα και σε ενημερώσει.

Πάντα στα πλαίσια της... ευρωπαϊκής φορεσιάς του συνδρομητικού, ο κ. Παπαδόπουλος μας γνωστοποίησε πως ούτε τηλεκριτική των επίμαχων φάσεων θα γίνεται γιατί και οι διαιτητές είναι... μέρος του παιχνιδιού. Με δυο λόγια η εντολή σόρι... συμβουλή της διοίκησης στους συναδέλφους μου (οι περισσότεροι εκ των οποίων κάνουν άρτια περιγραφή) θα είναι να λένε “ο Γιώργος έδωσε στον Μήτσο κι αυτός στον Γιάννη” αλλά όταν γίνεται φάση πέναλτι να κάνουν τους... μουγκοΘόδωρους με το κλασικό “μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα”. Κι αυτό η NOVA το αποκαλεί “σωστή ενημέρωση”...

Τουλάχιστον τα είπαν χθες φόρα παρτίδα, οπότε ξέρουμε τι μας περιμένει. Και τι δεν περιμένουμε...

ΥΓ: Ο Ολυμπιακός που ξεκινάει ως μεγάλο φαβορί έχει και το πλεονέκτημα ότι θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη την προτελευταία αγωνιστική. Οσο για το τριφύλλι, δεν του έφθανε το -2 με το οποίο θα μπει στην κούρσα, έχει την 1η αγωνιστική το ταξίδι στη Λιβαδειά, στο γήπεδο όπου πέρυσι άρχισε η φθορά του για την απώλεια του τίτλου.

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κ. Νίκο Πανταζή

Είχα ακούσει τόσα πολλά (και καλά) για τη δουλειά του όμως μέχρι πριν λίγο καιρό δεν γνωριζόμαστε. Ενα πολύ δυσάρεστο για μένα συμβάν, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μου στο γόνατο, και η άμεση προτροπή του Ανδρέα Δημάτου, με έφεραν στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, το οποίο διευθύνει από το 1993 ο κ. Νίκος Πανταζής.

Σήμερα, έπειτα από μια σειρά φυσικοθεραπειών που με βοήθησαν να ξεπεράσω το πρόβλημα, οφείλω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον σπουδαίο επιστήμονα και άνθρωπο κ. Πανταζή, αλλά και στους εξαίρετους συνεργάτες του.

Μια ομάδα που δουλεύει με πάθος και λατρεύει αυτό που κάνει. Μπορεί να γνώρισα τον κ. Πανταζή σε μία άτυχη στιγμή της ζωής μου, όμως διαπίστωσα γιατί άπαντες μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Να είναι καλά κι αυτός και οι συνεργάτες του και να προσφέρουν πάντα σε όλο τον κόσμο με τον άψογο -επαγγελματικά και ανθρώπινα- τρόπο που το πράττουν. Οσο για την ΑΕΚ; Είναι πολύ τυχερός ο σύλλογος που αυτός ο άνθρωπος του έχει αφιερώσει (και συνεχίζει) 40 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή του.

Πηγή: Goal