Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του Αντόνε, τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε και, όπως τονίζει, «θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φιλάθλων μας».
Η Κλουζ, στη οποία αγωνίζεται και ο Παντελής Καπετάνος, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γαλατασαράι την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, αγωνιζόμενη για περισσότερο από μία ώρα με 10 παίκτες, έχοντας στον όμιλο μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Βρίσκεται στην 2η θέση με 4 βαθμούς, με πρώτη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 9, τρίτη την Μπράγκα με 3 και τέταρτη τη Γαλατασαράι με 1 βαθμό.
Όμως, στο ρουμανικό πρωτάθλημα, ΜΜΕ και φίλαθλοι έχουν ασκήσει αυστηρή κριτική στον Αντόνε για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας. Και αυτό αφού κατέχει τη 10η θέση με 16 βαθμούς σε 12 αγώνες, 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Τον περασμένο Απρίλιο ο Αντόνε αντικατέστησε στην Κλουζ τον Πορτογάλο Ζόρζε Κόστα και την οδήγησε στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Σύμφωνα με τις εφημερίδες, πιθανότερος αντικαταστάτης του στην Κλουζ είναι ο παλιός προπονητής της Λάτσιο και της Νάπολι, Εντοάρντο Ρέγια.

Πηγή: Novasports.gr