Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, λίγα 24ωρα πριν αρχίσει την επίσκεψη-πρόκληση στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει περιοδεία στη Θράκη, έδωσε συνέντευξη στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τον Α.Παπαχελά.
"Το Καστελόριζο βρίσκεται στη Μεσόγειο. Σ΄ ότι αφορά το νησί του Καστελόριζου,η Τουρκία έχει βάσιμες νομικές και πολιτικές θέσεις,σε συμφωνία με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομολογία των διεθνών δικαστηρίων,συμπεριλαμβανομένης και της Χάγης.Και γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία διαφωνούν σχετικά με τις θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο", είπε ο Νταβούτογλου.
Πριν από λίγο δηλώσεις έκανε για το θέμα ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας :''Στη συνέντευξη περιγράφονται θέσεις της Τουρκίας. Θέσεις που είναι γνωστές. Όπως γνωστές είναι και οι θέσεις της Ελλάδας. Για την Ελλάδα, στόχος των διερευνητικών επαφών είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας μεταξύ των δύο χωρών σε όλο το εύρος της, από τη Θράκη μέχρι το Καστελόριζο. Αυτό είναι αυτονόητο''.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο