Μέσα σε λίγες ώρες υπήρξαν συγκλονιστικές ανατροπές στα δεδομένα, κυκλοφόρησαν έντονες φήμες για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την βαριά ήττα στην Βέροια και η παρουσία του Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία- εξαιτίας των δηλώσεων του στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική- έμοιαζε...αμφίβολη.

Απίστευτα πράγματα...

Υπήρξαν σενάρια για πιθανή λύση της συνεργασίας με έναν προπονητή που βρίσκεται μόλις έναν μήνα στο τιμόνι της ομάδας, έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στον σύλλογο και κλήθηκε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη στιγμή! Και αυτό γιατί... τόλμησε να πει την άποψη του και να υπερασπιστεί τους παίκτες του.

Ο προπονητής για να δουλέψει με την ηρεμία του και να ακολουθήσει το πλάνο του, πρέπει να αισθάνεται εμπιστοσύνη και να περιβάλλεται από μια «ασπίδα» προστασίας. Κάτι που έκανε ο ίδιος για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όταν πήγε κόντρα στο ρεύμα και προστάτευσε τους παίκτες του από την θύελλα φημών για αποχωρήσεις και αποδεσμεύσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει λόγο για «συμφωνία και ταύτιση απόψεων» με την διοίκηση ξεκαθαρίζει το τοπίο, ενώ η επίσημη διάψευση για όσα ακούστηκαν για τους παίκτες της ομάδας, άργησε αρκετά, αλλά επαναφέρει - για την ώρα- την ηρεμία στο Τριφύλλι.

Πλέον οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα ...έχουν δει όλα. Και έχουν ακούσει ακόμα πιο πολλά. Η μπόρα φαίνεται να πέρασε, όμως ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είναι να επιστρέψει αυτή η καταιγίδα...

Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση Αλ Σαούντ, τότε οι περικοπές και η χάραξη «σφικτής» οικονομικής πολιτικής θα αποτελέσουν μονόδρομο για την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το οικονομικό πρόβλημα παραμένει μεγάλο για τον σύλλογο, παρά την προσπάθεια που γίνεται το ταμείο είναι... μείον και οι Πράσινοι αναγκαστικά θα στραφούν στην μοναδική λύση που υπάρχει... Στην αισθητή μείωση του μπάτζετ, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα.

Πηγή: novasports.gr