Facebook Pixel Ρώτησε και για Λέτο ο ΠΑΟΚ;
| 2013-03-21 14:00:00

Ρώτησε και για Λέτο ο ΠΑΟΚ;

Ρώτησε και για Λέτο ο ΠΑΟΚ;

Ο γνωστός μάνατζερ, Φερνάντο Κοσεντίνο, βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες και είχε επαφές με τρεις μεγάλες ομάδες στις οποίες προσπαθεί να "σπρώξει" ποδοσφαιριστές.
 

Το τραγούδι "για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε" το ξέρετε; Ε, τώρα υπάρχει το νέο σουξέ "με τον ίδιο μάνατζερ μιλάμε"...

Πρωταγωνιστής είναι ο Αργεντινός ατζέντης, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος βρέθηκε ως γνωστόν πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα και έκανε ...γύρα την πραμάτεια του! Ο γνωστός μάνατζερ όμως, δεν είχε επαφές μόνο με τον Ολυμπιακό όπως γράφτηκε στον Τύπο, αλλά μίλησε και με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Κοσεντίνο, όντας προνοητικός ενόψει καλοκαιριού, ξεκίνησε νωρίς – νωρίς τις επαφές με τους τρεις συλλόγους από την Ελλάδα που μπορούν να αγοράσουν παίκτες του και παρουσίασε σε αυτούς όλο το πελατολόγιο του.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Φυσικά, στη λίστα που έδωσε στον ΠΑΟΚ, υπήρχε και το όνομα του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναζητά ομάδα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όταν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι αν ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με το όνομά του, κάτι που θα το μάθουμε όταν έρθει η ώρα...

Βεβαίως, προτεραιότητα του Αργεντινού άσου είναι να αγωνιστεί στην Ιταλία, ωστόσο για να μην ...ξεμείνει αν δεν βρει δουλειά εκεί, ο μάνατζέρ του τον πλασάρει και στην Ελλάδα, σε ομάδες φυσικά που μπορούν να πληρώσουν το συμβόλαιό του.

Σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τον είχε και τον έδιωξε. Οι "πράσινοι", με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα, από τον Κοσεντίνο μπορούν να ζητήσουν παίκτες από το πιο ...κάτω ράφι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags