Facebook Pixel Βρήκαν γυμνές φωτογραφίες στο email του!
| 2013-04-23 23:15:00

Βρήκαν γυμνές φωτογραφίες στο email του!

Βρήκαν γυμνές φωτογραφίες στο email του!

Ποιος είναι αυτός που έπεσε θύμα εκβιασμού όταν χάκερ βρήκαν γυμνές φωτογραφίες στο email του;

Χτες κρίθηκαν ένοχοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή οι δύο Καλιφορνέζοι που εκβίαζαν τον Joe Sebok ότι θα δημοσιεύσουν προσωπικά email και γυμνές φωτογραφίες αν ο παίκτης δεν τους πλήρωνε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Η ιστορία πηγαίνει πίσω στο 2010, όταν οι δύο άντρες «έσπασαν» το λογαριασμό email του επαγγελματία παίκτη πόκερ. Μάλιστα, έδωσαν στον παίκτη επιλογές: μπορούσε να τους πληρώσει μετρητά, ή να πιστώσει τους λογαριασμούς τους στην online αίθουσα με την οποία συνεργαζόταν τότε ο Sebok, τη UB.

Σύμφωνα με το Reuters, αυτή δεν ήταν καν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, αφού οι δύο δράστες είχαν και στο παρελθόν εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις εκβιασμού σε βάρος παικτών online πόκερ.

O Sebok, όπως και άλλα θύματα του εκβιασμού, αρνήθηκε να πληρώσει και οι κατηγορούμενοι έστειλαν μια γυμνή φωτογραφία από το λογαριασμό του σε περίπου 100 άτομα, προκειμένου να τον πιέσουν.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Sebok μίλησε για την ψυχική οδύνη που του προκάλεσε το συμβάν, λέγοντας ότι ήταν τόσο ταραγμένος που δεν μπορούσε να παίξει πόκερ. Επιπλέον, δεν μπορούσε να εκπροσωπήσει την εταιρία του, ή να βρει νέες εταιρίες για να συνεργαστεί.

«Ήταν ένας εφιάλτης» φέρεται να είπε ο Sebok.

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags