Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Με Μοντέλα στην προπόνηση! Είδε Τερίμ-Ακαϊντίν
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-29 22:34:00

Παρουσία Μοντέλα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού! Είδε Τερίμ-Ακαϊντίν

Sportdog Team
Παρουσία Μοντέλα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού! Είδε Τερίμ-Ακαϊντίν

Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας βρέθηκε τετ α τετ με τον προπονητή και τρεις παίκτες του "Τριφυλλιού".

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού παραβρέθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, μερικές ημέρες πριν το Πάσχα, ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Βιτσέντζο Μοντέλα. Ο Ιταλός τεχνικός είχε συνομιλία με τον Φατίχ Τερίμ αλλά και τον Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος βρίσκεται στις κλήσεις του για το Euro 2024 στη Γερμανία.

Την επίσκεψή του στο Κορωπί αποκάλυψε ο ίδιος ο Μοντέλα, ο οποίος παρακολούθησε την Κυριακή την αναμέτρηση του «Τριφυλλιού» με τον Άρη στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρίας είδε επίσης Ντραγκόφσκι και Ούγκο με τους οποίους είχε συνεργαστεί στη Φιορεντίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincenzo Montella (@coachmontellaofficial)

"Ξεκίνησα την εβδομάδα με μια επίσκεψη στην Αθήνα και στον καλό μου φίλο και πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ που είναι κόουτς στον Παναθηναϊκό τώρα. Ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά διαφορετικά θέματα μαζί και είχαμε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση.

Προφανώς βρέθηκα με τον παίκτη της εθνικής μας ομάδας Σαμέτ Ακαϊντίν που παίζει στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησα και την προπόνηση του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου συνάντησα επίσης τον Ντραγκόφσκι και τον Ούγκο, τους δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της πορείας μου στη Φιορεντίνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τερίμ και τον Παναθηναϊκό για τη θερμή φιλοξενία τους", έγραψε ο Μοντέλα στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags