23/12/13 - 13:05

Θα πάθετε σοκ! Δείτε τον Κώστα Καραμανλή πιο αδύνατο από ποτέ!

Eμφανώς αδυνατισμένο είδαν με έκπληξη τον τέως Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προσκυνητές στο Βυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Λουκά Βοιωτίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο.  

Θα πάθετε σοκ! Δείτε τον Κώστα Καραμανλή πιο αδύνατο από ποτέ!
32.454views 0shares

Ο κ.Καραμανλής βρέθηκε στο Μοναστήρι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα κατά τη διάρκεια μιας ξεκούραστης Κυριακάτης βόλτας που περιελάμβανε και μια από τις κορυφές του βουνού των Μουσών, τις Φούσκες.

Την προηγούμενη ημέρα, το ζεύγος Καραμανλή - μετά του ζεύγους Βαληνάκη – βρέθηκαν στη Λειβαδιά , προκειμένου να παραστούν στο γάμο του επιχειρηματία Χρήστου Μίχα, κουνιάδου του βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ - και τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ - κ. Ανδρέα Κουτσούμπα.

Με τον τελευταίο και την σύζυγό του Φούλη (όπως και με τους γονείς του γαμπρού Μπάμπη και Λουκία Μίχα) το ζεύγος Καραμανλή διατηρεί φιλική σχέση από ετών - Μάλιστα και το Πάσχα και το καλοκαίρι τα ζεύγη Καραμανλή, Βαληνάκη και Κουτσούμπα έκαναν μαζί διακοπές και στο εξοχικό τους στον Κορινθιακό και σε Κω και Ρόδο.

Σύμφωνα με το τοπικό πόρταλ viotia.blogrpot.gr, όταν ο Κ. Καραμανλής και η σύζυγός του εισήλθαν νυχτερινό κέντρο για την γαμήλια δεξίωση χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους.

Πηγή: athensmagazine.gr


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ