Οι Αυστριακοί άνοιξαν γρήγορα το σκορ, αλλά οι Έλληνες αστυνομικοί τους έκοψαν το ίδιο γρήγορα τα πανηγύρια, ισοφαρίζοντας από το σημείο του πέναλτι με τον Τζανέτο. Στο δεύτερο μέρος οι συμπατριώτες μας κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ και να κλέψουν τη νίκη, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης που η τελική της φάση θα γίνει φέτος στην Πράγα από τις 23 μέχρι τις 30 Ιουνίου! Ύστερα από συρτή μπαλιά του Μπουγατσά, ο Ταμπάκης με άπιαστο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αυστριακοί έχασαν πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Σταύρος Ούσιος που ήταν Κέρβερος κάτω απ'τα γκολπόστ. Αν σε κάποιους θυμίζει κάτι το όνομά του, να σας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη. Ο Ούσιος είναι τερματοφύλακας του Αστέρα Βάρης, αντιπάλου της ΑΕΚ στον 6ο Όμιλο της Γ'Εθνικής. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είχε πολύ καλές εμφανίσεις στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Ένωση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν ομάδες της Β'Εθνικής.

Η 11άδα της Εθνικής Αστυνομίας: Ούσιος, Σαμαράς, Αργάνης, Καρακάσης, Τζορτζόπουλος, Παπαδόπουλος, Αγγελάκης, Μεθενίτης, Μπιτσάνης, Ταμπάκης, Τζανέτος

Στον πάγκο: Μπουγατσάς, Χαραλάμπους, Μπακόλας, Μπεκατώρος
 

Δείτε βίντεο απ'το ματς της Εθνικής Αστυνομίας:

 

)

Μετά το ματς, οι Έλληνες αστυνομικοί γιόρτασαν τα επινίκια απολαμβάνοντας αυστριακή μπύρα.