Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Boeing των Malaysian Airlines βρίσκεται σε βάση των…
Life
| 2014-03-17 16:16:00

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Boeing των Malaysian Airlines βρίσκεται σε βάση των…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Boeing των Malaysian Airlines βρίσκεται σε βάση των…

Είναι στον Ινδικό Ωκεανό; Είναι στ’ ανοιχτά της Αυστραλίας; Ή τελικά είναι σε μια βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και από εκεί προετοιμάζεται η νέα τρομοκρατική επίθεση αλά 11η Σεπτεμβρίου;

Το τελευταίο είναι το τελευταίο σενάριο και έρχεται μέσω της Independent. Το αγνοούμενο Boeing των Malaysian Airlines πέταξε σκοπίμως πολύ χαμηλά (κοντά στα 5.000 πόδια) για να «χαθεί» από τα ραντάρ ώστε να κατευθυνθεί σε προπύργιο των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, κοντά στα σύνορα με το βορειοδυτικό Πακιστάν.

Είκοσι έξι χώρες συμμετέχουν στις έρευνες που διεξάγονται πάνω σε δύο διαδρόμους, στο βόρειο και το νότιο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αρχές της Μαλαισίας προσπαθούν να πάρουν διπλωματική άδεια για να ερευνήσουν τη θεωρία αυτή.

Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, δεν αποκλείεται το τελευταίο μήνυμα «εντάξει, καληνύχτα», η τελευταία επικοινωνία με το αγνοούμενο αεροπλάνο, να έγινε από το έδαφος.

Το ενδεχόμενο να Boeing να βρίσκεται «παρκαρισμένο» σε βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν ενισχύει και το σενάριο πως ενδεχομένως εκείνοι που «απήγαγαν» το αεροπλάνο γνώριζαν πως να πιλοτάρουν και ίσως ετοιμάζουν τρομοκρατική επίθεση ανάλογη με εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στη Νέα Υόρκη και τους Δίδυμους Πύργους.

Πηγή: to-mati

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags