Facebook Pixel Φινάλε τρόμου...
| 2014-04-07 09:32:00

Φινάλε τρόμου...

Φινάλε τρόμου...

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει για το φινάλε της Σούπερ Λίγκας.

Δεν είναι να παίζεις με τον πόνο του καθενός, αλλά τέτοιο φινάλε σε Σούπερ Λίγκα καιρό έχουμε να ζήσουμε. Οι πέντε που θα τα παίξουν όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική ζουν ένα δράμα. Ενας θα ακολουθήσει τον Αρη στη δεύτερη κατηγορία κι άλλος ένας θα πάει στα μπαραζ.

Κάποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες, κάποιοι άλλοι λιγότερες για την παραμονή. Τα σενάρια είναι ούτε λίγο ούτε πολύ... 243. Τόσα προκύπτουν από τα δυνατά αποτελέσματα στα πέντε παιχνίδια που θα κρίνουν τα πάντα στην ουρά. Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για την Ξάνθη, ενώ για Πανιώνιο και Πλατανιά η ισοπαλία στο μεταξύ τους ματς τους εξασφαλίζει.

Ο Απόλλωνας ελπίζει να μείνει ακόμη κι αν χάσει από τον Ολυμπιακό, ενώ η Βέροια δεν είναι σίγουρη για τίποτα. Μπλέξιμο μεγάλο. Ολοι τους θα ζήσουν νωρίτερα τη Μεγάλη Εβδομάδα. Στην κορυφή; Τι είχαμε, τι χάσαμε. Ο Ολυμπιακός με τον τίτλο στο τσεπάκι, ασχολείται μόνο με το κύπελλο. Δίχως κίνητρο υπέστη την τέταρτη του ήττα τον τελευταίο μήνα στην Ελλάδα και το πεντακάθαρο πρόσωπο έβγαλε μερικά σπυράκια.

Πολλά περισσότερα έβγαλε ο ίδιος ο Μίτσελ βλέποντας τους παίκτες του να μην κάνουν ούτε τα απαραίτητα στα Γιάννινα. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά καθάρισε τον Ατρόμητο και ο ΠΑΟ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Κι αυτός βλέπει το κάτι παραπάνω στα πλεϊ οφ και φυσικά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Εχει φτιάξει τη ζωή του και φουλάρει ώστε να κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν. Εξάλλου, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του τις διαμορφώνει ο καθένας από μόνος του. Κατά το δοκούν και με βάση τις συνθήκες στις οποίες ζει.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags