Facebook Pixel «Κερδίσαμε δίκαια. Τώρα νίκη και στο ΟΑΚΑ»
| 2011-06-02 20:10:00

«Κερδίσαμε δίκαια. Τώρα νίκη και στο ΟΑΚΑ»

«Κερδίσαμε δίκαια. Τώρα νίκη και στο ΟΑΚΑ»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναλύει τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… αποκαλύπτει, τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» για να φύγουν νικητές και την Κυριακή από το ΟΑΚΑ.
 

Ο σέντερ των Πειραιωτών μίλησε στο contra.grκαι αναφέρθηκε στις φετινές δικές του καλές εμφανίσεις, στα σημεία που υπερτερεί ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην τακτική του Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά:
 

Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την κατάσταση και είχε απίστευτα αποθέματα ενέργειας...

"Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία, έπρεπε να μειώσουμε, τα δώσαμε όλα και κερδίσαμε δίκαια. Είπαμε στα αποδυτήρια να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το κάναμε".

- Την Κυριακή είστε προετοιμασμένοι για το καυτό ΟΑΚΑ;

"Πάμε για τη νίκη και νομίζω ότι για να το καταφέρουμε θα πρέπει να φτάσουμε στα μέγιστα σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία".

- Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως διαχειρίζεται καλύτερα τα σημεία που παίρνει διαφορά ο αντίπαλος.

Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση καθώς οι παίκτες του παίζουν πολλά χρόνια μαζί και ξέρουν να χειρίζονται καλύτερα τις καταστάσεις. Στα περισσότερα παιχνίδια ξεκινάμε καλά ωστόσο μετά το γυρνάνε το ματς. Πιστεύω πως είναι θέμα εμπειρίας και συγκέντρωσης".

Ποια είναι η βασική αρχή που σας έχει περάσει ο κύριος Ιβκοβιτς;

"Όλοι οι προπονητές μας λένε να κάνουμε πάνω κάτω τα ίδια. Αυτό που προσπαθεί να μας εμφυσήσει κυρίως ο κύριος Ιβκοβιτς είναι πάθος και άμυνα! Ειδικά άμυνα. Αυτή είναι άλλωστε που μας έδωσε τη νίκη. Αυτή είναι που φέρνει τους τίτλους".

- Ποια είναι η αιχμή του δόρατος του φετινού Ολυμπιακού;

"Η ομαδικότητα. Ήταν κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια".

- Έχεις βρει το ρόλο σου στην ομάδα;

"Ναι, νιώθω καλύτερα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ενα κλικ παραπάνω ίσως με βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη βελτίωση της απόδοσής μου. Είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ".

- Η ανατροπή και η κατάκτηση του πρωταθλήματος τι θα σημαίνει για τον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα θα σημαίνει πάρα πολλά για όλους μας και όταν εννοώ όλους συμπεριλαμβάνω και τον κόσμο μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο κυριακάτικο ματς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags