Facebook Pixel Ζεσουάλντο, το κρίμα στο λαιμό σου
| 2011-07-13 16:28:00

Ζεσουάλντο, το κρίμα στο λαιμό σου

Ζεσουάλντο, το κρίμα στο λαιμό σου

Στοιχηματίζω ότι ο Χοσέ Βερντού Νίκολας ή Τοτσέ δεν θα πέρναγε ποτέ την πόρτα του προπονητηρίου της Παιανίας, αν δεν πίεζε αφόρητα ο Φερέιρα. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης...

Μπορεί στο τριφύλλι να έχουν σφίξει τα λουριά στο οικονομικό, αλλά παίκτη που πέρασε όλη τη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική ζωή του στη Σεγούντα Ντιβιζιόν θα το απέφευγαν να πάρουν.

Ναι, είναι και θέμα πρεστίζ. Πώς να πείσεις τους οπαδούς σου ότι αντικαταστάτης του Σισέ θα είναι ένας εικοσιοχτάχρονος που παίζει σε μια μικρομεσαία ομάδα της Β’ Ισπανίας. Που ως ελεύθερος έχει προταθεί αυτό το καλοκαίρι στις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Που κοστίζει περίπου 300.000 ευρώ και «παίρνει παζάρι» για λιγότερα.

Ο Δημήτρης Γόντικας έχει την ικανότητα να «οσμίζεται» την ατμόσφαιρα και καταλαβαίνει πως μια τέτοια επιλογή θα ανησυχήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Θα θεωρηθεί «φτηνιάρικη» και πρόχειρη.

Η επιλογή που κάνει ο Φερέιρα έχει εξαιρετικό ρίσκο. Ο Δημήτρης Γόντικας, που του «έκοψε» τον Γκόμες, δύσκολα θα του «κόψει» και τον Τοτσέ. Θα είναι σαν να μην το εμπιστεύεται.

Ο Φερέιρα ήθελε τον συγκεκριμένο παίκτη στη Μάλαγα όταν βρισκόταν στον πάγκο της.

Ο Τοτσέ θα έρθει στον Παναθηναϊκό ως βασική επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ.

Επομένως, δεν ισχύει το «λίγα λεφτά δίνουμε, αν δεν πιάσει μικρή η ζημιά». Η ζημιά θα είναι μεγάλη γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει έτοιμο παίκτη που θα του κάνει τη δουλειά.

Ο Φερέιρα παίρνει πάνω του ένα μεγάλο ρίσκο. Το κρίμα θα είναι στο λαιμό του. Αφού όμως θα κοστίζει γύρω στα 250.000 ευρώ, τότε περισσεύουν λεφτά για να έρθει ένας ακόμα…

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags