Facebook Pixel Οι νέοι συμπαίκτες του Βγενόπουλου κι ο ...στόπερ!
| 2011-09-14 08:10:00

Οι νέοι συμπαίκτες του Βγενόπουλου κι ο ...στόπερ!

Οι νέοι συμπαίκτες του Βγενόπουλου κι ο ...στόπερ!

Πέρα από τους παλιούς μετόχους (Γιαννακόπουλους), ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει πλησιάσει και άλλους Παναθηναϊκούς επιχειρηματίες. Τα ξαδέρφια του Πατέρα, ο Αλαφούζος, ο Βενιάμης και ο Αγγελάκης.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει βρει ήδη 4-5 νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μπουν στο νέο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να βοηθήσουν να καλυφτεί η ΑΜΚ 15 εκ. ευρώ, από τα οποία προτίθεται να βάλει ο ίδιος τουλάχιστον τα 2/3 του ποσού.

Ο Μr. MIG είχε επαναλαμβανόμενες επαφές με τον Δημήτρη Γόντικα τα τελευταία 24ωρα και εξέτασαν σε βάθος τις διαδικασίες για ώστε να είναι νομικά καλυμμένοι και να γίνει η ΓΣ των μετόχων το συντομότερο δυνατό.

Από τους «παλιούς», θεωρείται δεδομένη η στήριξη του Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Βγενόπουλου, και επομένως θα ψηφίσουν υπέρ της ΑΜΚ και θα βάλουν χρήματα. Όσο για τον Νίκο Πατέρα, ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην νέα προσπάθεια, ούτε διοικητικά ούτε οικονομικά.

Επίσης, ο Mr. MIG έχει αποφασίσει στο νέο σχήμα να έχουν αυξημένες αρμοδιότητες οι Κουλούρης (ίσως αναλάβει ρόλο στα οικονομικά), Μαυροκουκουλάκης και Δομάζος.

Επιπλέον, ο επίδοξος ηγέτης του Παναθηναϊκού έχει πλησιάσει και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Γιάννη Αγγελάκη και Θόδωρο Βενιάμη (σημαντικούς εφοπλιστές της χώρας, ενώ ο πρώτος είναι πολύ στενός του φίλος) και έχει πλησιάσει τα ξαδέρφια του Νίκου Πατέρα, Γιάννη και Στέφανο Πατέρα.

Ακόμη έχει έρθει σε επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο (επιχειρηματίας) ο οποίος ακόμη δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Υπάρχει και άλλος ένας υποψήφιος, πολύ κοντά στο να πει το «ναι» (αν δεν το έχει κάνει ήδη) του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, όμως έχει γίνει γνωστό ότι πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματία που ζει στο Λονδίνο.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ευελπιστεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου να έχει ολοκληρωθεί η ΑΜΚ ώστε να εξασφαλιστεί οικονομικά η ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2012 και στην συνέχεια να θέσει σε εφαρμογή το όραμά του για τον νέο Παναθηναϊκό.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος με έναν στόπερ επιπέδου, ο οποίος όπως τονίζει ο ίδιος ο Βγενόπουλος λείπει από το ρόστερ τα τελευταία τέσσερα χρόνια τουλάχιστον.

Τέλος, σκοπεύει να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και θα επιληφθεί ο ίδιος σε αρκετά πράγματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, με αποδεσμεύσεις, δανεισμούς και προσθήκες ποδοσφαιριστών.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags