Facebook Pixel Ξεκινάει... γολγοθάς για Ολυμπιακό!
| 2011-10-10 09:43:00

Ξεκινάει... γολγοθάς για Ολυμπιακό!

Ξεκινάει... γολγοθάς για Ολυμπιακό!

Στις προπονήσεις επιστρέφουν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι σε διάστημα μιας εβδομάδας καλούνται να δώσουν τρία κρίσιμα ματς. Αποφασισμένοι για νίκη με ΑΕΚ.
 

Την προετοιμασία τους ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκινούν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στην ομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλούνται να αφοσιωθούν στο πρώτο πολύ δυνατό εκτός έδρας ματς που θα δώσουν κόντρα στην «Ένωση».

Ωστόσο, κανείς στου Ρέντη δεν ξεχνάει πως συμπεριλαμβανομένης της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός θα δώσει σε διάρκεια μιας εβδομάδας τρία πολύ δύσκολα ματς, αφού μετά την «Ένωση» οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Μπορούσια Ντόρτμουντ (Champions League) και την Κυριακή (23/10) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό, τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει βαρύ πρόγραμμα, στο οποίο καλούνται να ανταπεξέλθουν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, όλοι σκέφτονται μόνο... ΑΕΚ και στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών δηλώνουν έτοιμοι για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags