Facebook Pixel Οι μετασεισμοί του λοκ-άουτ
Μπάσκετ
NBA
| 2011-11-29 13:11:00

Οι μετασεισμοί του λοκ-άουτ

Οι μετασεισμοί του λοκ-άουτ

Ο Νίκος Παπαδογιάννης ανιχνεύει το ευρωπαϊκό τοπίο μετά τη φυγή των άσων του ΝΒΑ, αναδεικνύει νικητές και ηττημένους και αναρωτιέται πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Κιριλένκο.

Η μέρα της πυρηνικής καταστροφής έφτασε, οπότε ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Οι άσοι που ήρθαν από το ΝΒΑ στην Ευρώπη με συμβόλαια ολίγων εβδομάδων επιστρέφουν στη βάση τους, αφήνοντας κραυγαλέα κενά στις ομάδες που ποντάρισαν πάνω τους. Οι υπόλοιπες χαχανίζουν, αλλά περισσότερο απ'όλους γελάει το ίδιο το ΝΒΑ.

Οι εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα άσων όπως ο Κιριλένκο, ο Μπατούμ, ο Φάρμαρ, ο Γκαλινάρι, ο Σεφολόσα, ο Λο, ο Βούγιατσιτς, ο Ιλιάσοβα, ο Ρούντι, ο Πέκοβιτς, ο Κρστιτς, ο Σεραφέν, ο Λόσον, ο Γκρην, παικτών που στο ΝΒΑ θεωρούνται δευτεροκλασάτοι, υπενθύμισε πόσο μεγάλο είναι το χάσμα που χωρίζει τις δύο όχθες του Ατλαντικού και, με το πέρασμα των εβδομάδων, άνοιξε την όρεξη των συλλόγων που αρχικά εμφανίστηκαν δύσπιστοι. Οι αρχικές επιφυλάξεις εξανεμίστηκαν μόλις οι "αλεξιπτωτιστές" έμαθαν τα κατατόπια και άρχισαν να παίζουν το μπάσκετ που κουβάλησαν στις αποσκευές τους.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags