Facebook Pixel Ποδαρικό με 5άρα για Ίντερ και περιμένει Μίλαν!
Ποδόσφαιρο
| 2012-01-08 01:01:00

Ποδαρικό με 5άρα για Ίντερ και περιμένει Μίλαν!

Ποδαρικό με 5άρα για Ίντερ και περιμένει Μίλαν!

Έκλεισε το 2011 με 4-1 επί της Λέτσε, άνοιξε το 2012 με 5-0 επί της Πάρμα! Η Ιντερ έκανε το 5Χ5 και δείχνει πανέτοιμη για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας!


Αυτό που ήθελε ο Κλαούντιο Ρανιέρι από την ομάδα του ήταν ένα γρήγορο γκολ και έτσι έγινε. Στο 13' ο Αλβαρεζ έκανε την κούρσα από αριστερά και το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, με τον Μιλίτο να προλαβαίνει τον αντίπαλο του και να κάνει το 1-0 από κοντά. Οι Νερατζούρι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 18' έφτασαν στο 2-0, αυτή τη φορά με μακρινό σουτ του Μότα. Η Πάρμα θα μπορούσε να μειώσει λίγο μετά αλλά ο Τζιοβίνκο χαράμισε -με άστοχη κεφαλιά- την ωραία προσπάθεια του Μπιαμπιανί, ενώ ο Ζούλιο Σέζαρ αντέδρασε σωστά σε εκτέλεση φάουλ του Τζιοβίνκο μετά το ημίωρο. Το ματς, πάντως, τελείωσε οριστικά στο 41', όταν ο Μαϊκόν σέντραρε και ο Μιλίτο με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-0!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το πρώτο. Με την Ιντερ, δηλαδή, να ψάχνει κι άλλο γκολ και να το βρίσκει στο 56', όταν ο Μιλίτο έδωσε ασίστ αυτή τη φορά για τον Πατζίνι και αυτός δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μιράντε για το 4-0! Ο Ρανιέρι έκανε τις αλλαγές που ήθελε, οι τιφόζι των Νερατζούρι απολάμβαναν αυτό που έβλεπαν και στο 79' πανηγύρισαν ξανά, αυτή τη φορά για το 5-0 από τον «κεραυνό» του νεαρού Φαραόνι!

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Ιντερ πέτυχε την 5η σερί νίκη της στη Serie A, πλησίασε στον ένα βαθμό (30-29) από την 4η Λάτσιο και μοιάζει έτοιμη από κάθε πλευρά για το τοπικό ντέρμπι με την Μίλαν την επόμενη εβδομάδα!

Οσο για την Πάρμα, κράτησε... ίσες αποστάσεις από τους τρεις μεγάλους στον πρώτο γύρο καθώς χόρτασε συντριβές... Εφαγε τέσσερα από τη Γιουβέντους (4-1), τέσσερα από την Μίλαν (4-1), πέντε από την Ιντερ (5-0)!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags