Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βασίλης Γκαγκάτσης θα επικαλεστεί περιπτώσεις παικτών που για ανάλογα περιστατικά, όπως αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική.
Από χθες το μεσημέρι ο Β. Γκαγκάτσης "ξεσκονίζει" τέτοιες περιπτώσεις και σε αυτά τα δεδικασμένα θα στηριχτεί ο Ολυμπιακός προκειμένου να επιτύχει την απαλλαγή του Μιραλάς.
Πιο χαρακτηριστική αυτή του Βιεϊρίνια στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική γιατί απώθησε βίαια τον Μπαστία, όπως αναγραφόταν στο φύλλο αγώνα. Σχετική υπόθεση και εκείνη του Πιερ Ισά, που στις 27/2/2008 στον αγώνα ΟΦΗ – Βέροια, χτύπησε τον αντίπαλό του Καμάλ και ενώ τιμωρήθηκε αρχικά με δύο αγωνιστικές, στην επιτροπή εφέσεων η ποινή του μειώθηκε σε μία.
Το ίδιο συνέβη και με τον Γάλλο άλλοτε ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αστέρα, Ντιά Γερό, ο οποίος για ανάλογο παράπτωμα στις 18/3/2007 στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιώς είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.
Πηγή: contra.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο